Coroskop o zenama, nadjite se

Betty:
Izi, a što je opasnije razmeštati nameštaj po kući od verovanja da neke sile sa neba upravljaju tvojim životom?
Ne ulazim u tradiciju feng suija na istoku, nego samo na instant verziju koju sam pronasla ovde. Sistem je vrlo jednostavan i veoma je lako upravljati se po njemu. Ovde posao, ovde zdravlje, ovde ljubav, bla, bla. I onda, desilo se neko njesra na poslu, ooh pa da, kad nisam ispraznila pepeljaru u polju karijere...
Zvuci sumanuto, ali imala sam prilike da cujem nesto slicno.
Astrologija je komplikovana, trazi trud ili pare za astrologa.

E kao prvo odgovor na temu.Acolyte mora da ti uzasno treba neka zenska, samo imas strah od njih. Napad je uvek najbolja odbrana. Ako ne rizikujes, onda ni ne dobijas, To vazi za sve ljude. A ovo drugo. Nisam astrolog, samo me interesuje ova oblast. Koliko zna biti istine u njoj, ponekad plasi. Pravi astrolozi uce godinama, ulazeci vreme i novac. I odgovoran je posao kao svaki drugi, jer se njima ljudi vecinom slucajeva obracaju kada su u nevolji. Isto kao i doktorima. I znas se da su nekad lekari bili i astrolozi. Svako ima pravo da veruje u sta hoce, i da pri tome nikog ne potcenjuje. Ako je pametan onda koristi svako znanje koje mu je dostupno da bi pomogao sebi i drugima. E da, SRETNE NOVOGODISNJE PRAZNIKE SVIMA

Heheehehe...mene je tacno opisao, zasto kriti: "Emotivno nezrelo djubre"
"Evo jednog podataka kojeg nema u drugim horoksopima: skorpije su emotivno nezrela, nevaspitana, podla, osvetoljubiva i pokvarena derista koja ne prezaju niodcega. Znate kako se ponasa malo dete kada mu otmete omiljenu igracku. Ono duri i ljuti se, besni, place, grize, u tom trenutku vas celim svojim bicem mrzi iz dna duse. Da je vece i jace, sa tim emotivnim stanjem nekontrole, skocilo bi na vas i odgrizlo vam grkljan. Ovakvi impulsi kontrolisu skorpije tokom celog njihovog zivota, jedino sto nauce sa godinama je da maskiraju svoje prave motive i razloge. Bez obzira na godine, zrelost ili pol, kada duboko zagrebete ispod te povrsine koja uglavnom deluje inteligentno, opasno ili lukavo, (ili se sama skorpija otkrije ostrom oku) dolazite do emotivno nezrele osobe na nivou 5-godisnjeg deteta. Ali nemojte da zanemarite zlopamcenje tog deteta. Ono vam nece zaboraviti, pravice planove, vracace vam kada se vise ni ne secate razloga. Nece prezati od sopstvenog unistenja da postigne svoj cilj. Kakav god razlog bio, za njih je to najvaznija stvar na svetu.

Zelite da imate i cuvate svoju decu? Prvo naucite da cuvate svoju zenu u znaku skorpije. Moracete da udovoljavate svakoj od njenih nezrelih zelja, da joj budete zauvek jedini, da je zauvek volite i da nikada ni ne pomislite vise na ijednu drugu zenu i da muski podnosite sve osvete i podlosti pokrenute necim u njihovom umu. U suprotnom, eto vama opet osvetoljubivog derista kako vreba da joj okrenete ledja."

Ovo ni sama sebi na pustom ostrvu nikada ne bih smela da priznam! Thx smekere 8-)

prvo sam mislila da je vrlo duhovit ( to prvo...znaci pre nego ili pre no..)
onda sam procesljala ceo ..hm...sajt? :roll: ( inace lose koncipiran ali nisam cepidlaka iako sam Lav...ne...jednostavan je to cenim...zuta boja na crnoj podlozi...vrh !!! (gluposti)) i tek nakon citanja nekoliko tekstova (naravno ne svih jer ti posle treceg tekstica postane dosadna ta jednateista tematika tzv :isto sra.nje samo drugo pakovanje,prepoznam duhovitost u tragovima a sranje u tonama
naravno ostavih neki imaginarni komentar o sr.anju jer samo sto sam bila to uradila pa mi legli ti tekstovi, similis simili gaudet
bukmarknula sam stranicu ( firefox) jer u slucaju sledece epizode zatvora i tvrde stolice ,sam pogled na link - deluje : PURGATIVNO

ostaj veseo i debeo ...ili samo debeo....

bzzzzzzzzzzzz.............

Rak
Luda kucka.
Nijedna zena u tom znaku nije normalna. Znate onaj tip zena koje se manijacki smeju sa grcom ludila na licu i krvavim nozem u ruci dok stoje na simsu zgrade koja je puna leseva i u plamenu i u koju policija mora da ispali dve patrone kalibra 12 sa krupnom sacmom (jer jedna nije dovoljna) da mi je eliminisali? To je racica. Nije slucajno sto je u korenu reci ludak (lunatic) mesec, tj. vladalac ovog znaka. Imate posla sa neuracunljivom osobom koja menja svoju licnost iz krajnosti u krajnost. Jednog dana se pretvara u vaseg najgoreg neprijatelja i sadistu, dok je sledeceg opet ona "stara", doduse sa blagom amnezijom sto se tice nedavnih dogadjajima kada vam je sisala krv ili bola nozem u ledja. Razlog za ove promene licnosti ne mora da postoji, vilenjaci u njihovim glavama su dovoljni sami sebi.

Ako zelite da imate tempiranu bombu pored sebe koja vam redovno eksplodira u facu na svakih par dana, samo napred. Samo ne zaboravite da postanete clan nekog lovackog drustva, trebace vam kratez, kad tad.

>>>>> ja priznajem, sta da se radi, sta je tu je
:)))))))))))))))))

A ribe?Sta ono bese?A da...ni tamo ni ' vamo.
Uzdicice vas do nebesa ili ce vas baciti na samo dno.A ako ste na osnovu predhodnih redova pomislili da ste pronasli najbolji znak grdno ste se zeznuli...
Pa sta da ti kazem, ja sam se proansla...Jeste,sve smo mi kucke.Zaobidji nas.
Jel ovo trebalo da bude smesno?!Ili si samo malo destruktivan?

Sve bi to bilo fino, da tip nije ostavio mogucnost da postoji SAMO jedan pravi tip zene...a to je ta pozrtvovana kozica iz price :P

nego moja jedna drugarica mi bas sad kaze, evo ja cu da ti diktiram, a ti napisi za svakog muskarca bar po jednu recenicu

Ovan

Macho je taman toliko da samozaljubljeno pogleda u ogledalu svoje atletsko telo, jedini instrument kojim misli da prokrci sebi put kroz zivot, posto mu je mozak na nivou odojceta.Spremite toplu flasicu sa mlekom, ako vec niste voljne da mu redovno ponudite siku

Bik

Dosadnjakovic koji misli da to sto je od malena stedeo u kasici prasici predstavlja dovoljan razlog da cekate tri sata da sastavi dve pristojne recenice.Izbegavajte ga kao kugu....otupece vam mozak i bicete gluplje nego sto ste bile.

Blizanci

Ovaj pak toliko prica da od njega nece stici na red da otvorite usta, osim ako ga zestoko ne poklopite, jer je mentalni mazohista.Snimite mu set perverznih porukica i on ce sve ostalo uraditi rucicom.Obicno ima veste prste, koji i treba da ostanu sto dalje od vas.

Rak

Ako zelite da budete mama jos jednom velikom detetu on je pravi covek za vas..Kupite na vreme pelene, spremite se da lizete pozadinu njegovoj majci i znajte da cete vi tesiti njega kad vam je lose, a ne obrnuto.

Lav

Ako zelite da se pretvorite u onu malu slatku lutkicu zvanu Barbi, najzad cete usreciti jednog velikog decaka kome je glavna igracka u detinjstvu bila njegova pisha. Kako drugacije objasniti toliku preokupiranost genitalijama? Odmah mu recite da mu je mali i postedecete sebe dosadnih tirada ovog ego manijaka ili mu bar kupite set pravih Barbi lutkica kao surogat publiku..

Devica

Ovu cepidlaku vise zanima posao nego vi. Ipak dovoljno je praktican da na poslu pronadje nesto za brzo zadovoljenje, osim ako ne nameravate da ga redovno posecujete u kancelariji i pravite ugodjaje u radnoj atmoseferi, jer ga duboko u sebi zadovoljava samo drustveno koristan rad.Jednom recju izvodjac radova.

Vaga

Evo ga muskarac koji je vise zena.Svako ko tu malo ozbiljnije zagrebe videce izopacene sklonosti.Da li bi ste voleli svog ljubljenog jednog dana da zateknete u krevetu sa muskarcem? Onda je pravi izbor za vas upravo on.I ne zaboravite da mu treba vremena da sredi frizuricu i nadje najlepse gacice.

Skorpija

Evo ga (auto)destruktivni bolesnik, kome je cilj da ga neko podrzava dok se (samo)unistava, ne bi li dokazao sebi da je ipak normalan.Erotski je potpuno impotentan, pa vrlo brzo ode u neke spravice, orgijice i ostala "cudesa" ne bi li nekako navukao uzbudjenje.Kupite mu odmah VEP i pozelite mu good bye.

Strelac

Ako zelite vecito da jurite ovog konja, samo napred, jedino cete se tako i preznojiti.On je inace suvise zauzet da bi posvetio duznu paznju vasem telu i duhu.On je covek u prolazu.Tako ga i tretirajte i kupite mu one way ticket.Usput sve sto mu kazete razglasice okolo kao radio mileva, pa je najbolje dok ga ne nogirate, da se zadrzite samo na opstim temama.

Jarac

Zivot sa ovim mizantropom je kao zivot pre otkrica elektricne energije...u vecnoj tami, uz poneku svecu. Kada najzad budete izasli iz ovog bespotrebnog zatvora, zapanjicete se da Sunce uopste sija.\.Svecu mu mozete ostaviti i zapaliti je.Nemojte mu slucajno uzeti neki dinar, briznuce u plac.

Vodolija

Evo ga najzad jedan istinski humanista koji voli i Peru i Zderu i komsijinog papagaja i ujakovu sestricnu i svoj komp kome tepa svako vece pred spavanje.Sve je to divno, ali gde ste tu vi? Nemojte da vas zamajava pricama o slobodi, oslobodite ga se na vreme, ako ne zelite da zivot provedete sami u dvoje.

Ribe

Obicni smutljivci koji bi sve dali da su jedan dan u miru sa sobom.Uvek idu linijom manjeg otpora, ne znaju zasto zive i ako ne zelite da im izigravate licnog psihijatra bezite glavom bez obzira.

bravo, za ovaj muški horoskop ! prosto sam oduševljena koliko tu ima istine. moj muž je vaga i nigde ne ide dok se ne okupa u kadi punoj pene do vrha i ne opere kosicu . posle ide tretman mlekom za telo,pa nameštanje frizurice... mi ostali čekamo na kupatilo po skoro 1h i molimo ga da požuri,ali vagin ritual je nešto zbog čega pogubismo živce. kum je škorpija i opet bravo za opis(kao da ga znaš). pozdravi drugaricu .

Pa sto se toliko ljutite. Meni njegovo pisanije vise lici na poziv za pomoc, jer otkud tolika gorcina. Postoji i cika doktor kome sve to mozes lepo da ispricas, e al te brine sta ce ljudi misliti o tebi, pa je nekako lakse da skines teret sa duse ovako pokriven velom javnosti.
Posle kraceg razmisljanja, jer mi dugo i ne prilici, sta ja to smislih:

Ovan je mama u njegovom zivotu. Na prvom mestu, ne zbog ustaljene hronologije, vec zato sto je tu za citav zivot kod nesazrelih muskaraca. Evo sta on misli o njoj:
"Zavrse sa kretenom u zivotu jer je njihov izbor partnera ogavan i posle se obavezno cude kada su varane ili ostavljene. Sve u svemu, treba im veoma mnogo vremena da shvate stvari, ako se to ikada desi". A verovatno je i cesto ponavljala A MOGLA SAM DA BIRAM. Mama je definitivno ovan, vidi se i iz ostalog pisanija, ali zbog prostora necu dalje da analiziram.
Bik je setra koja ga je u vreme svog puberteta redovno blamirala pred ortacima.
Blizanac je zena njegovog zivota, koja eh nije mislila da je on covek njegovog zivota.
Rak je definitivno uciteljica, kojoj on nikako nije uspeo da postanje miljenche. Kakvu je samo traumu napravila u njegovom zivotu ta luda kucka.
Lav je rekla bih njeno visocansto baka po ocu, jer samo takva moze da rodi onakvog za kog se jadna ovcica udala. A i nikad mu nije donela poklon za rodjendan a o Novoj godini i da ne pricamo.
Devica je pak baka po majci, koja ga je verovatno terala da sredi nered koji je pravio pri tim retkim posetama i plus ga je cinkala kod ovcice.
Vaga - cura iz komsiluka, koja je izgleda svima bila prva, a on ju je tako zeleo samo za sebe
Skorpija- oh mladja sestra koja ga je toliko namucila u detinjstvu. Ponekad je morao i da je pricuva, a ona miljenche mame i tate, pa cik da ne bude po njenom.
Strelac - teka, jadna vecito u novcanim problemima, koja da bi koji dinar iskamcila na zajam vecito pravi budalu od sebe.
Jarac - dadilja, dominantni sadista je prva koje se jedva oslobodio, a izuzetak ona milija koja ga je reklo bi se prva uputila u te tajne koje je vaga nesebicno delila.
Vodolija - verovatno milija tetka, koja pak nije uspela da nadje tecu koji bi se uklapao u njen sistem vrednosti, pa ostala babadevojka.
Riba- duga veza, a mozda jos traje

Eto od mene toliko. Opservacija je mogla biti duza :)

Back