Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Mogla sam da guglam do besvesti, mogla sam da kopiram recepte sa kulinarskih sajtova i svasta jos nesto al sve to sam preskocila i odlucila da pitam vas ....dakle ovako...ja sam apsolutni pocetnik na ovu temu. Imam naviku da pravim par corbi sto mi je mama ostavila u amanet tipa karfiol corba, corba od zelja i paradajz corba al zbog potrebe moje cerke moram da prosirim asortiman...a i volim ih ...
Ubedjena sam da cete imati 1001 predlog i da ce ova tema biti korisna jos nekoj domacici pocetnici ...pa vas molim da ne budete skrte na recima i da pisete recepte sa sve procedurama pravljenja do u sitna crevca jer kod mene se cisto da znate ( vi koje ne znate kako malo znam sa jedne druge teme na kojoj pisem na temu kuvanja) NISTA NE PODRAZUMEVA
sve mora da mi se kaze dosta konkretno skoro ko detetu debilu.
Unapred se pripremite na bezbroj glupih pitanja sa moje strane
i hvala vam ...

Ubedjena sam da cete imati 1001 predlog i da ce ova tema biti korisna jos nekoj domacici pocetnici ...pa vas molim da ne budete skrte na recima i da pisete recepte sa sve procedurama pravljenja do u sitna crevca jer kod mene se cisto da znate ( vi koje ne znate kako malo znam sa jedne druge teme na kojoj pisem na temu kuvanja) NISTA NE PODRAZUMEVA

Unapred se pripremite na bezbroj glupih pitanja sa moje strane