Peta W.
Veoma poznat
- Poruka
- 10.072
Ne,ali sam tucala njega dok je imao povez preko ochiju. :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako nisam videla ovu temu :shock: ? nisam,ali nije losa idejaW.A.S.P.:Da li ste se nekad tucali sa povezom preo ociju?
znaci sad ne vidim ni datume...stvarno treba da pocnem da obracam paznju!!!!W.A.S.P.:их, па ова тема је стара годину дана ... мало сам чепркао по својим старим темема ...
Lusy Lusy:nego....sa kesom naglavi?!
pa malo bi mi bilo zagusljivo,a i blago sam klaustrofobicnatako da....verovatno nista od toga
![]()
valjda adrenalin,sta li vec...BL_Devil:U nekoj epizodi CSI sam cini mi se vidio nesto slicno....i rekose da ljudi u trenutku kad osjete da bi se mogli ugusiti dodju do orgazma...opasna igrica! :shock:
Lusy Lusy:valjda adrenalin,sta li vec...
ili kada odluci decko da se igra sa devojkom pa je davio dok ju je..i naravno malo preterao pa se jadna onesvestila,tj prestala da dise...a kad se probudila pitala ga "dali se jos uvek yebemo?"
editvo ne ide pod urbane legende,jer se ovo zaista desilo i gledala sam to na tv-u.posle ga tuzila:?
d1:ne bash
zanimljivo.... :shock:BL_Devil:U nekoj epizodi CSI sam cini mi se vidio nesto slicno....i rekose da ljudi u trenutku kad osjete da bi se mogli ugusiti dodju do orgazma...opasna igrica! :shock:
Jes Dorothy ali pazi to je samo za profesionalceDorthy:zanimljivo.... :shock:
Sad je vec odgovor preshao u DA... i bilo je zaista...mmmmmm.......Peta W.:Ne,ali sam tucala njega dok je imao povez preko ochiju. :wink:
nastranoBL_Devil:Sigurno ga je tuzila jer je odgovor bio "ne"![]()
"Jebemo se, jebemo!" trebao je reci...pa bi poslije sve bilo ok![]()
ne,ugasio sam svetla i spustio roletne....i nabio ga njenom psu..jbg,desava se... :-DW.A.S.P.:Da li ste se nekad tucali sa povezom preo ociju?
Dragantaur:ne,ugasio sam svetla i spustio roletne....i nabio ga njenom psu..jbg,desava se... :-D
a sto si se nasla uvredjenom,,,naravno da znam razliku psece i zenske zadnjice....... :-DMYOB:Jel ono bese tebi njen pas lizao jaja?Ova sala ti je malo bezveze, posto stvarno treba neko da ima problem i ne primeti razliku izmedju uske i dlakave psece zadnjice i glatke i nesto sire zenske. Mogao si makar malo realnije da lazes. A uz to, uh sto je grozna slika. Ja bih ga celog isekla da sam imala takve dozivljaje, pa makar i u masti. Gadno bre. Fuj.
Јел махо репом ?ne,ugasio sam svetla i spustio roletne....i nabio ga njenom psu..jbg,desava se...