coravi sex

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
W.A.S.P.:
их, па ова тема је стара годину дана ... мало сам чепркао по својим старим темема ...
znaci sad ne vidim ni datume...stvarno treba da pocnem da obracam paznju!!!!
nego....sa kesom naglavi?!
pa malo bi mi bilo zagusljivo,a i blago sam klaustrofobicna:lol: tako da....verovatno nista od toga:D

Da... probali smo to... svidja mi se... uh... njemu se ne svidja toliko, jer misli da zene u takvoj situaciji tesko kontrolisu misli i da misle na nekog drugog muskarca... :-D :wink:

Nije nesiguran, vec prosto misli da je zeni potrebno da bar malo vidi muskarca da bi zadrzala paznju samo na njemu... nacitao se svega i svacega o zenskoj prirodi i tako... :lol:

Lusy Lusy:
nego....sa kesom naglavi?!
pa malo bi mi bilo zagusljivo,a i blago sam klaustrofobicna:lol: tako da....verovatno nista od toga:D

U nekoj epizodi CSI sam cini mi se vidio nesto slicno....i rekose da ljudi u trenutku kad osjete da bi se mogli ugusiti dodju do orgazma...opasna igrica! :shock:

BL_Devil:
U nekoj epizodi CSI sam cini mi se vidio nesto slicno....i rekose da ljudi u trenutku kad osjete da bi se mogli ugusiti dodju do orgazma...opasna igrica! :shock:
valjda adrenalin,sta li vec...
ili kada odluci decko da se igra sa devojkom pa je davio dok ju je..i naravno malo preterao pa se jadna onesvestila,tj prestala da dise...a kad se probudila pitala ga "dali se jos uvek yebemo?" :lol:
edit:ovo ne ide pod urbane legende,jer se ovo zaista desilo i gledala sam to na tv-u.posle ga tuzila:?

Lusy Lusy:
valjda adrenalin,sta li vec...
ili kada odluci decko da se igra sa devojkom pa je davio dok ju je..i naravno malo preterao pa se jadna onesvestila,tj prestala da dise...a kad se probudila pitala ga "dali se jos uvek yebemo?" :lol:
edit:ovo ne ide pod urbane legende,jer se ovo zaista desilo i gledala sam to na tv-u.posle ga tuzila:?

Sigurno ga je tuzila jer je odgovor bio "ne" :)
"Jebemo se, jebemo!" trebao je reci...pa bi poslije sve bilo ok :D

Meni to, ni povez ni kesa, nije zabavno. Volim da budem slobodna. Nikakvo sputavanje ne trpim. Ne mogu da zamislim da uzivam u necemu a osecam miris kartona ili plastike, zavisi od kese. Grozota. Opet, ne volim ni da spavam u potpunom mraku, a kamoli da imam seks. Ja cu da zazmurim kada hocu, ali hocu i da vidim sta zelim i kada zelim. Ne bih volela ni on da ima povez ili kesu. Ne bih mogla da uzivam, posto ne bih osecala da je tu. A sa kesom bih se pocepala od smeha i ode sve kroz prozor. Ne, takve igre mi nisu zabavne.

Dragantaur:
ne,ugasio sam svetla i spustio roletne....i nabio ga njenom psu..jbg,desava se... :-D

Jel ono bese tebi njen pas lizao jaja? :) Ova sala ti je malo bezveze, posto stvarno treba neko da ima problem i ne primeti razliku izmedju uske i dlakave psece zadnjice i glatke i nesto sire zenske. Mogao si makar malo realnije da lazes. A uz to, uh sto je grozna slika. Ja bih ga celog isekla da sam imala takve dozivljaje, pa makar i u masti. Gadno bre. Fuj.

MYOB:
Jel ono bese tebi njen pas lizao jaja? :) Ova sala ti je malo bezveze, posto stvarno treba neko da ima problem i ne primeti razliku izmedju uske i dlakave psece zadnjice i glatke i nesto sire zenske. Mogao si makar malo realnije da lazes. A uz to, uh sto je grozna slika. Ja bih ga celog isekla da sam imala takve dozivljaje, pa makar i u masti. Gadno bre. Fuj.
a sto si se nasla uvredjenom,,,naravno da znam razliku psece i zenske zadnjice....... :-D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back