Copy-paste mob na laptop

Ako imas integrisan,a trebalo bi.Idi na tu ikonicu u task baru skroz desno i levi klik na nju i ida na All setings i potrazi komandu Devices i klikni na nju.Otvorice se sledeci prozor Bluetooth & other devices.Imas dole znak plus.Prikljuci telefon na Lap i ukljuci ga i ako treba podesi prebacivanje podataka i nvrati se na lap i klikni na plus,to je znak za dodavanje hardvere i povezivanje sa bluetuthom.

Ne ne postoji kazem imam ga preko 10 godina
Kao sto sam ti napisao.Win. 10 ima u operativnom sistemu Bluetooth.Treba samo da ga pronadjes u podesavanjima ,kako sam ti napisao i da ukjljucis bluetooth na telefonu i na lapu i to ce se povezati.Odredi prebacivanje podataka,na telefonu.Verujem da ti se Win. 10 apdejtovao dosad na najnoviju vreziju i treba da ima Bluetooth.Ne treba ti nikakav stik

Pokusao samo 2, 3, 4 foldera. Neće. Pukne na drugoj slici. Nikad mi se nije desilo da ne mogu normalno iz telefona ili ranije foto aparata na komp da prebacim koliko god hocu slika.

1000016449.jpg
1000016448.jpg

Nije to "dobar" ili "loš" kabl... USB ima 4 pina. Dva spoljna su napajanje, + i -, u sredini su data + i -. Kabl koji je samo za napajanje ima povezane samo spoljne pinove (napajanje + i -), data kabl ima povezana sva četiri pina.
9a2d8185bb138c716dc5b6c3d60c6e76.webp
Objasni ti meni zasto svaki kabl,nece da prikaze novi hardver prikljucen na komp.Nije mi se desilo jednom,vec x puta.Ponesu ljudi svoje kablove da probaju kod mene,nece,prikacim svoj.Sve normalno prijavi.

Kao sto sam ti napisao.Win. 10 ima u operativnom sistemu Bluetooth.Treba samo da ga pronadjes u podesavanjima ,kako sam ti napisao i da ukjljucis bluetooth na telefonu i na lapu i to ce se povezati.Odredi prebacivanje podataka,na telefonu.Verujem da ti se Win. 10 apdejtovao dosad na najnoviju vreziju i treba da ima Bluetooth.Ne treba ti nikakav stik
Nema na lapu nema sta da se ukljuci

Ima citac za karticu Lap top, ali nema za cd. Sreća to je stari model Moto one action koji ima sd. Imam u novom mobu isto puno slika koji nema proširenje.
Eto ti resenje.Sa SD kartice prebaci na lap.Napravi novi folder i prebaci sve na desktop-monitor.Kada predje,proveri jeli je sve preslo po broju snimaka,alo jeste.Onda promeni ime folderu i premesti ga na drugu particiju.Mosas povremeno gledati,jer se moze desiti da naidje neka dupla slika,pa te pita hoces li da prebacis kopiju,ili ne.Nekada prijavi kopiju slike,koja je slikana jedna za drugom,jer je mala razlika u samoj slici.Pristani na prebacivanje.

Poslednja izmena:
Hardverski nema blututa to je postupak da se ukljuci ako ga ima
Bluetooth nije hardver,vec softver.Kako sam instalirao Win 10 na komp dobio sam bluetooth.Na win.7 nema,ali postoji nacin da se instalira.Znaci sve zavisi od OS-a.Imam ga i na Ubuntu i na Linux-u.Instalirao sam ga i na win.7,ali mi se obori OS zbog nekog apdejta i posle vise nisam.Zato sto ga imam na ova 3 OS-a.Meni je verzija 10-ke PRO i ona ima bluetooth,ne garantujem za druge opcije 10-ki.Meni je novija verzija kompa,ali isto hardverski nemam bluetooth.

Eto ti resenje.Sa SD kartice prebaci na lap.Napravi novi folder i prebaci sve na desktop-monitor.Kada predje,proveri jeli je sve preslo po broju snimaka,alo jeste.Onda promeni ime folderu i premesti ga na drugu particiju.Mosas povremeno gledati,jer se moze desiti da naidje neka dupla slika,pa te pita hoces li da prebacis kopiju,ili ne.Nekada prijavi kopiju slike,koja je slikana jedna za drugom,jer je mala razlika u samoj slici.Pristani na prebacivanje.
Ok, hvala. Sad moram da kupim veliku Sd zato što imam 30 gb materijala.

Ok, hvala. Sad moram da kupim veliku Sd zato što imam 30 gb materijala.
Za slike je malo i 64 GB,ja imam od 128GB.Koristim da mi i aplikacije rade sa nje na telefonu,da bi oslobodio internu memoriju.Namestio sam i da mi slike odmah idu i na SD karticu,kada nesto slikam,ili mi neko posalje.Tako da mogu sve sto mi treba da skinem sa SD kartice na komp.

Ovo sam rešio sa starog moba koji ima za mem. karticu. Meni je otisao konektor zato pucalo i pisalo mi je problem kad kopiram rucno calculating time i prekine. Na tzv novom sve bez problema prebaci više foldera peške.

Sad da ne otvaram temu za jedno pitanje. Nemam više slike u mobu. Sve sto slikam treba da prebacujem ili da čekam da se nakupi. Da li postoji neka mogućnost da automatski sta slikam šaljem na lap top, preko nekog programa da povezem mob i lap top, pa opcija share?

Sad da ne otvaram temu za jedno pitanje. Nemam više slike u mobu. Sve sto slikam treba da prebacujem ili da čekam da se nakupi. Da li postoji neka mogućnost da automatski sta slikam šaljem na lap top, preko nekog programa da povezem mob i lap top, pa opcija share?
Moze blutooth,ali je to sporo i moras da drzis telefon uz lap.Opet je najbolje kada se malo nakupi slika,prebacis preko kabla.

Back