Dupont
Domaćin
- Poruka
- 4.644
Jedno pitanje:da li je bolje Coole'n'Quiet u BIOS-u da ukljucim ili...?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako overklokujes.....NE!!!!! Ako ne overklokujes....da
Ako overklokujes.....NE!!!!! Ako ne overklokujes....da
Raspitao sam se kod "PROFIJA"Ako ukljucis CnQ nema nista od OC-a.
Pa realno....ti mozes da OC dok je C&Q ukljucen, ali ne smes da menjas mnozilac i ne bi smeo da menjas napon...zato je bolje da ga ti ukljucis....ako overklokujes malo i to bez menjanja napona onda slobodno ostavi ukljuceno.
Meni rad ventilatora regulise potenciometar,burazeru-http://www.caseking.de/shop/catalog/product_info.php?products_id=5979Kako glupo pitanje pa da si malo samo razmislio shvatio bi da C&Q radi pravu stvar za tebe i sam bi shvatio da si hteo bar malo paznje obratiti na to.Video bi sam da on svojom postupkom regulise rad ventilatora ukoliko se procesor pregreva.Sad se tema prosirila na OC i jos se pretvorila u raspravu a to te i ne interesuje. Ustvari greska je u tome sto nisi postavio samu temu kako treba zar ne..Sledeci put malo konkretnije s pitanjima i nadam se da nisam bio grub.
Nemam!Ali necu da krpim PC!lol Ne moras toliko bas da dajes svuda linkove sa tvojim komponentama.....znamo da imas pare....![]()