Evergreen86
Domaćin
- Poruka
- 4.050
Cuo sam samo lose stvari o ovom novom programu koji amd infiltrira u sve svoje nove proizvode tako i u moj 555 i sad pozovem ja nekog svog prijatelja koji se itekako razume i on mi namesti u biosu sve i svasta, i ugasi mi CnQ, kaze: od toga crkava procesor.I racunar mi lepo radio nedelju, dve i to na onim fantasticnaim avgustvovskim 35 + tempertaturama( procesor nikad nije isao preko 44 stepena). I ja oborim sistem i updejtujem bioss pre jedno nedelju dana i resetuje mi se sve u biosu na defalt sto mi je doticni namestio. I sad ja to sto znam namestim, ugasim CnQ ,ali se javlja problem u tom smislu sto mi sad na sobnoj temeraturi 20 stepeni manjoj nego ranije procesor redovno ide na 50 ili 51 stepen.Broj obrtaja na kulerima je od 2700 do 3000 rpma.Postajem zabrinut posto se stanje ne popravlja ,a 50 i kusur stepeni koliko znam jeste vrlo lose za procesor racunara koji radi najveci deo dana.
Interesuje me vase misljenje o CnQ i...
Ko mi spusti temperaturu po bilo koju cenu prckanjem po biosu dobija rep i moju vecnu zahvalnost....
pls help
Interesuje me vase misljenje o CnQ i...
Ko mi spusti temperaturu po bilo koju cenu prckanjem po biosu dobija rep i moju vecnu zahvalnost....
pls help