Confused

Mr Right

Početnik
Poruka
41
Posto ne postoji neka slicna tema, morao sam da otvorim novu.
Naime, bio sam sa devojkom i gurao sam prst u njenu vaginu. Ovo sam radio i ranije, ona je osecala bol, ali vrlo malu, i nije joj smetalo, uzivala je. Medjutim, pre nekoliko dana je posle ovoga imala krv na donjem vesu, ali malo, kao da je kanulo 2-3 kapljice krvi. Razgovarali smo o tome, nije mentruacija, jer je vec imala, pa se pitamo da joj nije himen pukao, ali je to malo nelogicno.
Sta vi mislite, sta je u pitanju? Da je nisam povredio, ozledio vaginu? Samo jos da napomenem da je nevina.

Molim vas samo da se suzdrzite neslanih komentara. Hvala unapred.

Posto ne postoji neka slicna tema, morao sam da otvorim novu.
Naime, bio sam sa devojkom i gurao sam prst u njenu vaginu. Ovo sam radio i ranije, ona je osecala bol, ali vrlo malu, i nije joj smetalo, uzivala je. Medjutim, pre nekoliko dana je posle ovoga imala krv na donjem vesu, ali malo, kao da je kanulo 2-3 kapljice krvi. Razgovarali smo o tome, nije mentruacija, jer je vec imala, pa se pitamo da joj nije himen pukao, ali je to malo nelogicno.
Sta vi mislite, sta je u pitanju? Da je nisam povredio, ozledio vaginu? Samo jos da napomenem da je nevina.

Molim vas samo da se suzdrzite neslanih komentara. Hvala unapred.

Čekaj ja sad nešto ne kapiram, riba ti je nevina a ti joj guraš prste u vaginu:think: i onda nas pitaš šta si uradio?:think:

Boze... grozni ste :rotf:

Mada slozila bih se da ne znam sta su tvoji prsti radili u njenoj vagini ako je ona nevina i ti ne zelis da je povredis :D
Da joj je pukao kapilar, hm... povredio si je, na neki nacin... himen, moguce ali sa jako malo verovatnoce.
I sta vam uopste znaci sve to igranje "ja bih da se *ebem ali da mi ne udje"

Medjutim, pre nekoliko dana je posle ovoga imala krv na donjem vesu, ali malo, kao da je kanulo 2-3 kapljice krvi. Razgovarali smo o tome, nije mentruacija, jer je vec imala, pa se pitamo da joj nije himen pukao, ali je to malo nelogicno.
Није нелогично. Може бити и до тога а можда си је огребао...

Back