confused?!

*** treba covek da se nadje u takvim situacijama,da bi neke stvari skapirao i kad dodje do toga gledaj samo da tim ljudima bude sto neprijatnije i daj im do znanja da si ih provalio! Moj drugar ima jednu opasnu foru! Kada te neko izbegava bez razloga,ti mu pridjes sa ledja i kazes sad mozes da bezis!

pogresno ste me svi skapirali, nisam ja povredjen sto sam dobio korpu, davao sam i h i ja...to je skroz normalno, smeta malo, ali *** nije svako za svakog to stoji....nego jadno je kad kuliras nekog, ne znam cemu poenta na to sam mislio, naravno nije ok ni reci mrs stoko jedna, ali lepo to saopstis kulturno....
p.s. da sam snob pa da joj ne dam mira i da joj saljem xyz poruka u sekundi, ne bih stao vec bi i dalje glumio ludilo -.-

*** treba covek da se nadje u takvim situacijama,da bi neke stvari skapirao i kad dodje do toga gledaj samo da tim ljudima bude sto neprijatnije i daj im do znanja da si ih provalio! Moj drugar ima jednu opasnu foru! Kada te neko izbegava bez razloga,ti mu pridjes sa ledja i kazes sad mozes da bezis!

Nije bez razloga...da l' ti kuliraš neku devojku bez razloga??:D

pogresno ste me svi skapirali, nisam ja povredjen sto sam dobio korpu, davao sam i h i ja...to je skroz normalno, smeta malo, ali *** nije svako za svakog to stoji....nego jadno je kad kuliras nekog, ne znam cemu poenta na to sam mislio, naravno nije ok ni reci mrs stoko jedna, ali lepo to saopstis kulturno....
p.s. da sam snob pa da joj ne dam mira i da joj saljem xyz poruka u sekundi, ne bih stao vec bi i dalje glumio ludilo -.-

Ma mucenica,nije covek da ti kaze lepo necu da budem sa tobom u vezi,ne svidjas mi se ili razlicito razmisljamo i necu da cujem vise za tebe konju glupi,hocu da me izbegavas u krugu od 15 metara,zvacu policiju budes li me zvao,a moj sadasnji decko kog varam ce od tebe napraviti kasu cim te bude uhvatio,vec te kulira!

Nije bez razloga...da l' ti kuliraš neku devojku bez razloga??:D

Samo bivsu koja mi je svasta napricala i sad kao hoce da sve bude ok i jos jednu likusu koja me uvredila i plus sam joj nesto popravio oko kompa, a ona se zarazlila ponovo virusima i sad sam joj ja kao nesto sjebao,a lozi se na mene! znaci nikog ne kuliram bez razloga i rekao sam im da odjebu!

Ahahhahahahah....U to šta sam ja nećemo ulaziti, ali kažem koja je razlika između ta dva...ne kontam što je toliko teško prihvatiti istinu....

Ja ne razumem po cemu su zene soviniste.Kada su one istrebljivale neku rasu i slicno.Mislim ima par izuzetaka,ali uglavnom svu svoju negativnu energiju i mrznju pretvaraju u feminizam,jer nemaju gde....

Ja ne razumem po cemu su zene soviniste.Kada su one istrebljivale neku rasu i slicno.Mislim ima par izuzetaka,ali uglavnom svu svoju negativnu energiju i mrznju pretvaraju u feminizam,jer nemaju gde....

Pa sve su bile isfustrirane i pune negativne energije dok nisu naisle na nekog ciku sa velikom pisom,koji ih je istorbao kao kravu (tuzice me ovi sa LJiS-a za krsenje autorskih prava) i vratio gde im je mesto (u kuhinju) i posle je sve bilo ok! JA bih se najvise bojao ruznih riba koje niko nece,zamislite da one zavrse neku tesku skolu,pa se dokopaju neke velike funkcije,ma ceo sve ode u ****!

Back