MORNAR SA PUČINE
Primećen član
- Poruka
- 551
Dali ste posedovali, neki od ova 2 uređaja? Imao sam 64-ku. Igre, koje su se igrale na ovim uređajima, su obeležila 80-te,i delimično 90-te. Šta mislite, o ovim uređajima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
C64...mnogo sam dana proveo igrajući se na njemu...na kraju kad sam prerastao igrice dali smo ga rođacima...Dali ste posedovali, neki od ova 2 uređaja? Imao sam 64-ku. Igre, koje su se igrale na ovim uređajima, su obeležila 80-te,i delimično 90-te. Šta mislite, o ovim uređajima?
Još uvek imam dva komada. Mršavka i debeljka. Odrastao na njemu. Jesam se igrao donekle, ali više me je interesovalo programiranje na njemu.Dali ste posedovali, neki od ova 2 uređaja? Imao sam 64-ku. Igre, koje su se igrale na ovim uređajima, su obeležila 80-te,i delimično 90-te. Šta mislite, o ovim uređajima?
Mogao si da napraviš listu i sačuvaš...ali šta vredi kada se sva memorija brisala čim isključiš mašinu.
Нисам, али ми је другар имао. Био балавац. Знам да била нека игра заборавио која. Давно беше..Dali ste posedovali, neki od ova 2 uređaja? Imao sam 64-ku. Igre, koje su se igrale na ovim uređajima, su obeležila 80-te,i delimično 90-te. Šta mislite, o ovim uređajima?
Zavrsni rad sam pisao na commodore64. U nekom tekst editoru (kojih bas i nije bilo). Zametna delatnost.Dali ste posedovali, neki od ova 2 uređaja? Imao sam 64-ku. Igre, koje su se igrale na ovim uređajima, su obeležila 80-te,i delimično 90-te. Šta mislite, o ovim uređajima?
nikad nisam imao pericu - gumicu.a zx spectrum od sinclaira![]()