Colonia - najbolja i najpopularnija

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To što neki ljudi pljuju po Koloniji je njihovo pravo jednako kao i onih čiji su njihovi fanovi . Zato se malo opusti , i za početak promeni ploču , ima mnogo , mnogo bolje dens muzike od Kolonije .

Svako ima pravo na svoje misljenje, to stoji, ali cemu svrha vrijedjanja ako se ne svidja grupa? Zar nemaju nimalo postovanja prema njihovim poklonicima? Ja prvenstveno nikad ne vredjam niti jednu grupu, niti zanr muzike.

Slusam ti ja i ostale dance/house grupe i izvodjace, ali eto, Colonia mi najvise paše...
Ako ne podnosis Coloniu, ako je ne volis, sta iimas traziti u ovoj temi... (ne mislim direktno na tebe, već uopšte govorim)... Realno gledano, ljudi su takvi - cinični i zavidni, i samo cekaju zrtve... I to su osobe koje nemaju pametnijeg posla nego pljuvati po drugima... Treba se posvetiti onome sto volis, a ne omalozavati ono sto ti ne pase...

slushala sam ih pre 7-8 godina......mislim nisu oni bash toliko loshi, ali pesme.:neutral:...sve na isti kalup......:rtfm:

Ljubavi, to ti je dance muzika. Nemoš ti sad promjeniti nešto, ubaciti live instumente... Ond aoni nisu više danceri... mada, uvijek nešto promjene u pjesmi, ubace malo razlicitih melodija: orijentalno, gitarice, klavir... Uvijek iznova iznenade... :)

Svako ima pravo na svoje misljenje, to stoji, ali cemu svrha vrijedjanja ako se ne svidja grupa? Zar nemaju nimalo postovanja prema njihovim poklonicima? Ja prvenstveno nikad ne vredjam niti jednu grupu, niti zanr muzike.

Od mene nisi čuo nikakvo vređanje , već samo moju subjektivnu konstataciju koja se odnosi na njihovu muziku .
Radi se o vrlo plitkoj i definitivno najnekreativnijoj formi elektronske dens muzike , a to je euro dens a čiji su između ostalog predstavnici članovi gore pominjanog hvatskog sastava ...
Velike razlike između turbo folka i njihove muzike nema , iz prostog raloga što 99 % ljudi njihovu muziku konzumira u rekreativne svrhe i radi zabave . Onih 1% koji pokušavaju tu da nađu neke umetničke obrise zastanu već na prvom stepeniku ili postanu članovi nervnih sanatorijuma . Nema spora da je ta muzika teški kič kao i 90 odsto balkanske muzičke produkcije . Muzika Kolonije , Karme , Lune i sličnih daleko bolje deluje na probavu i digestivni sistem nego na samu svest ...

Slusam ti ja i ostale dance/house grupe i izvodjace

Iskreno bih voleo da mi daš tvoju plejlistu pa da vidimo ko su ti umetnici ...

Realno gledano, ljudi su takvi - cinični i zavidni, i samo cekaju zrtve... I to su osobe koje nemaju pametnijeg posla nego pljuvati po drugima... Treba se posvetiti onome sto volis, a ne omalozavati ono sto ti ne pase...

Možda se tu krije još nešto gore , što neki ne mogu da podnesu istinu , a ona je uvek najmerodavnija ;)

Ne bi ja i veliki broj ljudi na forumu i komentarisali koloniju i sličan bućkuriš da ta i slične grupe imaju jednake uslove kao i neki alternativni bendovi i muzičari , koji su daleko inventivniji i kreativniji u poslu kom rade a zbog turko-turbo-folk ekipe nemaju svoje parče medijskog neba . Da ima pravde i morala , verujem da u tom slučaju niko živ i nebi slušao Koloniju ...

Trance muzika mi dodje nekako zanimljivija. Nikad nisam voleo Koloniju, ali zato jesam vocal trance.

Haddaway i njegova "What is love" su eurodance stvari koje su mi ostale u pamcenju. Ostalo sve ponavlja ono prethodno i retko kad mozes da primetis neku znacajniju promenu.

Back