Cold feet : Seks i Grad

anakin:
dobro patak, a koja ti je fora da samo sebi dajes za pravo da komplikujes, razmisljas, elaboriras, pravis teorije i teze a kad svako drugi pokusa da ti odgovori na temu taj je ili banalan ili sujetan ili se istice?
na svaki post ti imas negativan odgovor....samo ti naleces na "nefiltrirane misli" i na ljude koji se isticu i prave nekakvu hijerarhiju...ili se osile...
ne razumem to sto si sebi dao ulogu kriticara svega i svacega i sto je sa tobom uglavnom nemoguce razgovarati jer ti sam krenes od nekakvih argumenata a onda svaki post koji dobijes okrenes na analiziranje licnosti, i to uvek negativno....

ebote shta si ozbiljna...nostalgija a...srpski jezik

Cak i jagoda moze da kaze nesto pametno,kad se ne trudi.
Matematika mi nikad nije bila jaca strana...ono oko funkcija mogo bi da pomognem ako se prisetim, al me mrzi.
Poezijuju vidim kao skup metaforicnih slika datih kroz simbole vezanih recima koje se rimuju,ali to sam samo ja.
O cemu bese ova tema?

Nego, u vezi Anakin....

Pa ja nemam potrebu da ovde iznosim nešto lično....

Nemam potrebu ni da te vredjam.....
Ali ako se sama vredjaš mojim mišljenjem o tebi, onda mislim da je do tebe problem....

Kao što Ava G. smatra da sam ja jedan isfrustrirani gabor, koji se dosta napušio korpi dok nije prvi put ubooo, neko je smatrao da sam neki debeli masni četrdesetogodišnjak , sa naočarima debelim kao dno od flaše, jagodica da sam teži oblik smarača i u životu, i koliko još raznih mišljenja....

Dobro , reći ćeš , lako je za fizički izgled...
Ok , Evo Ava smatra da sam duduk za književnost, mizantrop da sam duduk za filozofiju, gazdarica da sam duduk za perverziju, i ne mogu više da se setim ko je još autoritetno proglašen ovde za lidera u svojoj oblasti....i za sve sam duduk, što ne znači da ne prihvatam tu ocenu....

Razlika je u jednom , a to je što smatram da bez obzira na level, nivo mog postojanja, doprinos može da postoji , kao i iz mog ugla gledano motiv za život i lično vrednovanje....

Bez obzira na utisak...ja zadržavam pravo da mi budete dragi i više nego što sam ja vama....
--------------------------------------------------------

Sad molim vratimo se temi....

Pa, to je ta valjda teorija šta je relevantno - level, onda postoji i Top Level
Samo sam preveo, možda grešim, volim ja te konstrukcije, "ja bih da ti kažem šta mislim, ali govorim uvek ... ono što ti meni kažeš" pa ma umotam, pa triput presavijem da niko ne razume.....bljak..

Back