mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Sta je ovde nadprirodno?
Tu se slažem, tema je možda pre za politiku nego za NPIM.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je ovde nadprirodno?
Misteriozno je kome treba ova zavera protiv ljudi.
Sad će da se jave ovi što kažu da je novac u pozadini svega, ali mi koji znamo jadac , znamo da oni naštampaju novca koliko kad požele .....
....a cilj im je .....

..i prskano i zraceno voce je jos uvek puno zdravije od bilo kog mesa...

Tema je za podforum ,,Zavere`` samo njega nema!!!!!Tu se slažem, tema je možda pre za politiku nego za NPIM.
A kako to, tako ti cvekle?![]()
A kako to, tako ti cvekle?![]()

Opravdanje za jedenje mesa je da je dobro za našu mišićnu masu ali ko je još video da krave piju mleko da bi im se pojačala laktacija?!

Od tri vrste čovekolikih majmuna samo šimpanze unose i proteine životinjskog porekla, jedući jaja, ptice i manje vrste majmuna a nekim novijim istraživanjima je dokazano da su nam po strukturi DNK mnogo srodniji orangutani, obligatni biljojedi tako da priče o egzistencijalnim potrebama padaju u vodu,
Pobogu i zaboga, nismo više lovci sakupljači od pre par hiljada godina!
Ali to i dalje ne znači da su biljke koje su tretirane pesticidima i/ili mineralno-vitaminskim dodacima a nije im istekla karenca (period koji mora da prođe od poslednjeg tretmana do konzumacije) bezbedni za upotrebu. Karenca je nešto što mora da se ispoštuje i po zakonu i iz zdravorazumskih i savesnih razloga.
pa tako...sto ljudi ustvari nisu mesojedi...vec vocojedi....tako smo gradjeni...takav nam je probavni sistem..imamo predugacka creva za mesojede,
varenje mesa traje i do 36 sati....i nase telo trosi ogromnu energiju na to...a o stetnosti zivotinjskih masti i urinske kiseline od zivotinja koje se nalaze u mesu i da ne pricam...a posle kazu eto,nije pio i nije pusio,a umro mlad...![]()
.. .. a uz priču o manipulaciji hranom i teorijama zavere uvek ide priča o tome - šta jesti a ša ne..Nije to off; priča o hrani je neodvojiva od ove teme, Mimi's.. .. a uz priču o manipulaciji hranom i teorijama zavere uvek ide priča o tome - šta jesti a ša ne..
..na kraju krajeva, što ljudi saznaju više kvalitetnih informacija, to bolje.
Inače, ja se slažem s qvitijem i smatram da meso nije hrana za čoveka.
(ako ništa drugo, barem sam poštećena svih čudesa koje trpaju u meso da bi ostalo koliko toliko normalnog izgleda).
Kardiovaskularne bolesti su glavni uzrok smrti u Španiji, čine 33% svih smrtnih slučajeva. U novoj studiji, istraživači su posmatrali stanovnike Malage, grada na južnoj obali Španije, i ispostavilo se da su kardiovaskularni faktori rizika slični onima u SAD i Velikoj Britaniji.
Problem je u tome što sve više stanovnika ovih krajeva ne može sebi da priušti namirnice koje čine mediteranski način ishrane, kaže istraživač Rosa Bernal Lopez iz Virgen de la Victoria Hospital bolnice u Malagi. Paradoks je da je i u Španiji tradicionalna mediteranska hrana (maslinovo ulje, voće, povrće, mahunarke, riba, vino...) skuplja od nezdrave brze hrane. Niže socijalne klase imaju sve manju kupovnu moć i sve ređe primenjuju tradicionalnu ishranu.
Apropo teorija zavere i rezima ishrane, sa posebnim akcentom na ovo:
A osnovi mediteranske ishrane su, koliko znam, maslinovo ulje, sveze voce i povrce i dominacija ribe u odnosu na ostale vrste mesa (a riba je bogat izvor omega 3 i 6 masnih kiselina neophodnih za normalnu cirkulaciju.
Pa na to se ide Mimi... Pogledaj sam cene Matijevića... Mislim da je tu sve jasno...
Po sistemu: Manje novca- kraći život!
Ne radi se u Codexu samo o hrani.Sam Codex ukida iz prodaje sve prirodne preparate bez licence (licenca inace kosta 120.000 i vise evra,to nece moci u Srbiji niko da plati.Vitamini se po codexu svrstavaju u lekove i mogu se uzimati samo uz recept (i to u kolicinama koje nemaju apsolutno nikakav znacaj).
Da li sam napomenuo da je jedan od kljucnih ljudi pri stvaranju Codexa bio nacista.
Ova tema uopste nije za politiku.Ponavljam spada u ZAVERE.Jel je Codex upakovan kao lep pravilnik o hrani!Tamo vec i jeste i to na 18 stranica.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/437775-Codex-Alimentarius-Јавно-упозорење-грађанима-Србије
Ova tema uopste nije za politiku.Ponavljam spada u ZAVERE.Jel je Codex upakovan kao lep pravilnik o hrani!
Ali sto vise ljudi cuje to bolje.