Codex Alimentarius: Јавно упозорење грађанима Србије!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde je bila ta reportaza, jel ima neki link? Nigde nisam video vest ili bilo sta o tom skupu, mediji rade i ovde za novi svetski poredak...

Uh, ne mogu da garantujem, nisam bio za TV, ali tašta mi je u poseti ( :) ) i mislim da je gledala drugi dnevnik na RTS, što će reći mejnstrim da veći biti ne može. Reportaža je bila sasvim pristojne dužine, ali pošto nisam obraćao punu pažnju na TV nisam ni skontao da je o tom skupu dok na samom kraju reportaže nisu pustili intervju sa jednim posetiocem skupa koji je kreštao u mikrofon "otrovi sa neba, ubice, zavera, GMO" itd.
U svakom slučaju da sam neki exec Monsanta ja bih angažovao nekog takvog da se javno pojavljuje i krešti takve sadržaje i totalno diskredituje svaki mogući realan apel u vezi bilo kojeg eventualnog prekršaja važećih propisa. Tako da je sasvim moguće da RTS radi za nwo, pošto ne znam koji bi još bio razlog da onakve gluposti puštaju na dnevniku.

A ti si od onih sto je uvek kontras svima :kafa:
Ah, kakvi argumenti, kakva elokvencija... sad si me ubedio. :mrgreen:

ovde ti je objasnjeno, ako ti nije dovoljno izguglaj malo o chemtrailsima na netu...
Ako ti nije problem, molim te, navedi vremensku oznaku na kojoj se odgovara na ono što sam pitao. Nemam toliko vremena da gledam skoro dva sata američkog bulažnjenja.

Gde je bila ta reportaza, jel ima neki link? Nigde nisam video vest ili bilo sta o tom skupu, mediji rade i ovde za novi svetski poredak...
Ček' malo, ovde piskaraš koješta, a nisi ni bio na protestu? :hahaha:
Sa druge strane, ja jesam bio, i slušao sam šta su sve lupetali. :cool:

U svakom slučaju da sam neki exec Monsanta ja bih angažovao nekog takvog da se javno pojavljuje i krešti takve sadržaje i totalno diskredituje svaki mogući realan apel u vezi bilo kojeg eventualnog prekršaja važećih propisa.
:ok:
'ajd' sad probaj da to i objasniš onima koji krešte "otrovi sa neba, ubice, zavera, GMO" itd. :roll:

Kakvih sve fatamorgana ovde ima bem ti sunce žarko!!!
Tragove aviona na nebu sam gledao još pre 30 godina, kada većina vas još nije bila ni u tatkovom jajcu!
I zadržavali su se dobrano dugo na nebu. Tako da ne kak.ite više o nekom masovnom trovanju sa neba.

TI....pošto si ...NIŠLIJA...trebao bi da budeš ...MALO OPREZNIJI SA IZJAVAMA...:think:.

Vama je ...NAD NIŠOM....SVAŠTA PADALO SA NEBA...:(.

Ako ti nije problem, molim te, navedi vremensku oznaku na kojoj se odgovara na ono što sam pitao. Nemam toliko vremena da gledam skoro dva sata američkog bulažnjenja.

Sa takvim stavovima i oholoscu nisi dostojan ni jednog odgovora, vidim da bi to bilo mlacenje prazne slame sa tobom. Ne zelis da pogledas dokumentarac a branis neke stavove iako nisi upoznat sa drugom stranom, pa druze mislim da je problem u tebi.

TI....pošto si ...NIŠLIJA...trebao bi da budeš ...MALO OPREZNIJI SA IZJAVAMA...:think:.

Vama je ...NAD NIŠOM....SVAŠTA PADALO SA NEBA...:(.

LJudi su dobri i naivni, misle da mi sirimo paranoju a sve vise mladih cak i dece oboljeva od raznih kancera i bolesti srca....
Sve su to produkti novog svetskog poretka: glad, virusi i bolesti, ratovi...

:ok:
'ajd' sad probaj da to i objasniš onima koji krešte "otrovi sa neba, ubice, zavera, GMO" itd. :roll:

SVAKA TEMA...ima... SVOJE SMETAČE

Od njih ...NE MOŽEŠ.. dobiti ...NEKU KORISNU INFORMACIJU PO TEMI

Oni su tu da se....S.P.R.D.A.J.U....i da od svega prave...Z.A.J.E.B.A.N.C.I.J.U....pritom ...OMETAJUĆI ...ostale članove koji ..ŽELE DA NEŠTO SAZNAJU..:ok:.

Promene sa samo kada im se ...DESI NEŠTO OZBILJNO....a do tada...tu su samo za ...ŠTETU...:(

Sa takvim stavovima i oholoscu nisi dostojan ni jednog odgovora, vidim da bi to bilo mlacenje prazne slame sa tobom. Ne zelis da pogledas dokumentarac a branis neke stavove iako nisi upoznat sa drugom stranom, pa druze mislim da je problem u tebi.
Ne, ne želim da gubim svoje vreme na gluposti.
Problem je u tome što sam ja ipak nešto naučio u školi, za razliku od izvesnih, a ponešto sam imao prilike i da proverim u praksi, a zamisli još ponešto mi je struka, i još zamisli nečim što ima veze sa temom se aktivno bavim.

Dakle, imaš li potvrdu da je negde zemljište zagađeno Al, Ba, i Sr koji su na isto dospeli iz atmosfere i da je na takvom zemljištu onemogućeno biljkama da
žive ili ne? :ceka:
Ako nemaš da idemo dalje, može? :cool:

Ah, mator sam ja za te sizifovske poslove :)
Krivo mi samo ponekad što takvi diskredituju one koji imaju nešto smisleno na tu temu da kažu.

Upravo tako, al' neko mora...

Ne, ne želim da gubim svoje vreme na gluposti.
Problem je u tome što sam ja ipak nešto naučio u školi, za razliku od izvesnih, a ponešto sam imao prilike i da proverim u praksi, a zamisli još ponešto mi je struka, i još zamisli nečim što ima veze sa temom se aktivno bavim.

Dakle, imaš li potvrdu da je negde zemljište zagađeno Al, Ba, i Sr koji su na isto dospeli iz atmosfere i da je na takvom zemljištu onemogućeno biljkama da
žive ili ne? :ceka:
Ako nemaš da idemo dalje, može? :cool:

Upravo tako, al' neko mora...

Izgleda da sam TE...POGREŠNO PROCENIO...;).

Pa ti si ...STRUČNJAK..:ok:..& ....PREGALAC..:ok:..

@fightNWO,
Ne odustaji od borbe. Svaka vam čast kada ste tamo u BGd-u organizovali proteste!
Imaš li slika sa tog protesta, gdje se mogu pogledati?
Ima li na YouTube-u o tom beogradskom protestu?

Davaj linkove da i ja širim istinu.

Navrati na www.poljoprivreda.ba Forum i to na podforum
GMO-NON GMO, Hrana, zdravlje, ekologija,...

Prof. dr. MILADIN Ševarlić, predsjednik Društva agrarnih ekonomista Srbije:
-Postoje tri grupe ljudi:
1. Oni koji ne znaju;
2. Oni koji ne žele da znaju i
3. Oni koji ne žele da drugi znaju ono što oni znaju!

Poslednja izmena:
@fightNWO,
Griješiš što si svoju internet borbu rasporedio na nekoliko stvari.
Greši zato što iznosi potpuno neproverene i netačne stvari. ;)

Original postavio 8. sekretar SKOJ-a
Španija je bila protivnik GMO tehnologije.
I još uvek je.

Međutim, ovo je kraj MONSANTA, barem u EU!
Čisto sumnjam. :think:

Pokušali su nanijeti štetu, zapravo uništiti špansku poljoprivredu zbog toga što je protivnik GMO tehnologije.
Čim se spremaju neka velika regulisanja u proizvodnji hrane kao što je CODEX ALIMENTARIUS, eto neke afere sa hranom.
Međutim, udarili su i na njemačke farmere i proizvođače NON-GMO hrane optužujući i njih za trenutnu epidemiju E-Coli.
MONSANTU će, barem u EU, doći glave ovaj pokušaja uništenja španskih i njemačkih NON-GMO farmera i proizvođača.

Vidi priložene filmove. Naročito ovaj FOOD INC. sa prevodom!

@fightNWO,
Ne odustaj!
Objasni meni kakve ima veze GMO, MONSANTO, i trenutna ''epidemija'' E-Coli?

Jesi li gledao film FOOD INC.? Evo ga sada gore linkovan sa prevodom s tim da ničija autorska vlasnička prava nisu narušena, ni autora filma, ni autora prevoda.

Ne odustaj u ime djece, nerođene, ne odustaj, skoncentriši se na trenutnu epidemiju E-Coli.

Svi smo u istim Hovinima što se tiče MONSANTA i CODEXA ALIMENTARIUSA!

MONSANTU će, barem u EU, doći glave ovaj pokušaja uništenja španskih i njemačkih NON-GMO farmera i proizvođača.
Na koji tačno način? :think:

Vidi priložene filmove. Naročito ovaj FOOD INC. sa prevodom!

Odgledao sam ga ja čim je izašao. Imaš i vrlo lep dokumentarac "

Flow".

Njeno veličanstvo kraljica Velike Britanije i Sjeverne Irske i njen sin, princ Čarls jedu NON-GMO iz svoje ''bašče'', pa ti vidi hoće li se GB suprotstaviti SATANI MONSANTU u korist svojih podanika.
Kada njihovi podanici budu jeli 0% GMO, isto će tražiti i Francuzi, Nijemci, lanđaniHo, Skandinavci,....

Detalje ne mogu da predvidim, ali sam siguran da je ovo početak kraja MONSANTA u EU i Evropi, a možda i uopšte.

Ima li negdje ovaj film FLOW besplatno, sa prevodom na srpski/hrvatski/bosanski/crnogorski?

Poslednja izmena:
Njeno veličanstvo kraljica Velike Britanije i Sjeverne Irske i njen sin, princ Čarls jedu NON-GMO iz svoje ''bašče'', pa ti vidi hoće li se GB suprotstaviti SATANI MONSANTU u korist svojih podanika.
Zašto bi to radili? :dontunderstand:

Detalje ne mogu da predvidim, ali sam siguran da je ovo početak kraja MONSANTA u EU i Evropi, a možda i uopšte.
Mislim da gajiš neopravdan optimizam. :think:

Ima li negdje ovaj film FLOW besplatno, sa prevodom na srpski/hrvatski/bosanski/crnogorski?
Ne verujem... mada, pogledaj na torrent-u.

SATANO MONSANTO!
E, da... to je od tolike pomoći u borbi protiv GMO... :roll:

Zašto bi to radili? :dontunderstand:

Mislim da gajiš neopravdan optimizam. :think:

Ne verujem... mada, pogledaj na torrent-u.

E, da... to je od tolike pomoći u borbi protiv GMO... :roll:

OKRETANJEM OČIJU....ISTI JE EFEKAT....NIŠTA

Umesto da se... UDRUŽITE... i... ZAJEDNO... pokušate da animirate što veći broj članova za ovu... OZBILJNU TEMU... koja je od ...VITALNOG ZNAČAJA ZA SVE GRAĐANE SRBIJE....vi se SPORITE oko nevažnih detalja ...ZEZATE & SPRDATE..:(.

Od takvog ponašanja...NIKO NEĆE IMATI KORISTI..:(.

Koje je rješenje i šta se može uraditi....SEM OVE TEME....( koja će uskoro pasti u zaborav...i biti zakopana na nekoj strani ovog pdf-a )

Citiraću samog sebe ..sa jedne slične teme...

Širite ovu vest. Recite svim prijateljima, poznanicima, školskim prijateljima, kolegama sa posla, porodici i jednostavno svima koje poznajete. Pišite blogove, šaljite meilove, pričajte o tome. Vremena je malo, ali još nije prekasno. Što nas više bude upoznato sa ovim ...ZLOM...lakše ćemo se boriti protiv njega i njegovog uvođenja i ozakonjenja...u.. NAŠOJ ZEMLJI...Srbiji..;).

OKRETANJEM OČIJU....ISTI JE EFEKAT....NIŠTA

Umesto da se... UDRUŽITE... i... ZAJEDNO... pokušate da animirate što veći broj članova za ovu... OZBILJNU TEMU... koja je od ...VITALNOG ZNAČAJA ZA SVE GRAĐANE SRBIJE....vi se SPORITE oko nevažnih detalja ...ZEZATE & SPRDATE..:(.

Od takvog ponašanja...NIKO NEĆE IMATI KORISTI..:(.

Koje je rješenje i šta se može uraditi....SEM OVE TEME....( koja će uskoro pasti u zaborav...i biti zakopana na nekoj strani ovog pdf-a )

Citiraću samog sebe ..sa jedne slične teme...

Širite ovu vest. Recite svim prijateljima, poznanicima, školskim prijateljima, kolegama sa posla, porodici i jednostavno svima koje poznajete. Pišite blogove, šaljite meilove, pričajte o tome. Vremena je malo, ali još nije prekasno. Što nas više bude upoznato sa ovim ...ZLOM...lakše ćemo se boriti protiv njega i njegovog uvođenja i ozakonjenja...u.. NAŠOJ ZEMLJI...Srbiji..;).

Postoji na Krsti jedna grupa takozvanih "udruzenih patriota" koji miniraju, ruse i upropastavaju svaku iole ozbiljniju temu.

U nedostatku argumenata, uvek posezu za okretanjem diskusije NA LICNOST DISKUTANTA, a ne na temu, vredjajuci ga i omalovazavajuci, kao nije DOVOLJNO PATRIOTA kao sto su oni...

To ponasanje uopste NIJE SPONTANO, vec je ORGANIZOVANO od negde i od nekog.

To je jedan NAPAD NA FORUM jer se takve stvari itekako, pre ili kasnije, odrazavaju na KVALITET FORUMA, BROJNOST CLANSTVA i EDITORIJALNU LINIJU.

O tome bi administarcija trebalo da OZBILJNO POVEDE RACUNA!

Ove UDARNE GRUPE su vec upropastile neke velike forume.

Poslednja izmena:
Postoji na Krsti jedna grupa takozvanih "udruzenih patriota" koji miniraju, ruse i upropastavaju svaku iole ozbiljniju temu.

U nedostatku argumenata, uvek posezu za okretanjem diskusije NA LICNOST DISKUTANTA, a ne na temu, vredjajuci ga i omalovazavajuci, kao nije DOVOLJNO PATRIOTA kao sto su oni...

To ponasanje uopste NIJE SPONTANO, vec je ORGANIZOVANO od negde i od nekog.

To je jedan NAPAD NA FORUM jer se takve stvari itekako, pre ili kasnije, odrazavaju na KVALITET FORUMA, BROJNOST CLANSTVA i EDITORIJALNU LINIJU.

O tome bi administarcija trebalo da OZBILJNO POVEDE RACUNA!

Ove UDARNE GRUPE su vec upropastile neke velike forume.

To tvoje blebetanje nazivas ozbiljnim temama?
Tebi izgleda nikada nece biti jasno da su komunizam i kapitalizam neprimenljivi ovde,ali nastavi da se cudis,shvatices...

To tvoje blebetanje nazivas ozbiljnim temama?
Tebi izgleda nikada nece biti jasno da su komunizam i kapitalizam neprimenljivi ovde,ali nastavi da se cudis,shvatices...

Ovo je PRIMER toga o cemu pricam: i ovaj OKRECE NA LICNO!

Citav komentar je napisao O MENI, a ja nisam tema diskusije!

O tome bi moderatori trebali MNOGO VISE DA VODE RACUNA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back