Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Домаће зна бити много горе од увозног.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo mrtav demokrata je dobar demokrata![]()
Dok se okreneš ima da mezetiš taj gmo karton, znam ja te demokrate kakvi su kriminalci i mamojebi![]()
То су болесни људи опијени влашћу и помрачени среброљубљем, до мере давања отрова рођеној деци и народу ради профита.
А болесници саможиви, треба да се лече што затворима што радним терапијама, а не онако каубојски и холивудски метком у чело.
Те стаљинистичке и мафијашке методе избаци себи из главе, јер нам грађански рат у Србији не треба (не дај Боже да се деси, спаси и саклони).
Jedna od taktika novog svetskog poretka je taktika "zavadi pa vladaj". Kada bi se ne daj Boze to desilo, oni bi usli kao neka mirovna misija i okupirali bi nas kao i svuda u svetu sto rade!
Tako da, mislim da bi srbi trebali biti pametni i jaki duhom i ko je gresio i pokaje se da mu se oprosti, nikako da ne doje do bratoubilackog rata jer je to u agendi novog svetskog poretka!
Наравно, НВО сатанисти обожавају ''дивајд енд конкр'', то је лепо објашњено оном стратегијом:
1. Проблем (власт га буквално напрви, попут ове ВЕШТАЧКЕ финансијске кризе)
2. Реакција (чека се ''одјек'' јавности)
3. Решење (на основу одјека се удара тежем или слабијом артиљеријом)..
Монсанто тровачи су ударили тешком артиљеријом, јер виде да народ не реагује и да има преча посла од свога здравља. (желе само да имају за храну, небитно какву, битно да је јевтина)
Једини проблем код оних који обавештавају јавност о плановима властодржачких умоболника је тај што не дају духовне лекове којима се лече и ови материјални.
Нпр. Алекс Џоунс и слични, не знају да је ово безакоње Богом ДОПУШТЕНО, јер су се људи одвратили од Христа и окренули лажним наукама.
Као последица духовног тровања и конзумације, долази и материјално, јер један отров из другог исходи. А духовно је изнад материјалног, и ово друго условљава (озакоњује).
То је слојевита и духовна тема, којој ни само инфоратници нису дорасли (а камо ли слушаоци испрани 60огодишњим комунистичким и демократским мантрама, жељама и стремљењима (које су посвојатали у неохуманистичким школама као своје ''споствене'' идеје и вредности).
Чак ако неки и схватају духовну димензију (њима двојици у целом свету свака част), не желе да тему продубљују, јер ће продубљивањем изгубити данашњег савременог човека, који је изразито површан и телесан (антидухован - празан).
ja bih da pisemo peticiju za ostavku borisa tadica, sva ova govanca ON dopusta
To ce sutra dozvoliti i Nikolic, na pr.
To je dublja tema.
ja sam za to da se to odradi kratko ali jebitačno, da se peku demokrate ispred skupshtine i zalivaju pivcem da ne zagori kožica![]()
pa ne mozemo nista za sutra..dokle to sutra? i nikolic ce praviti vece sra....e
e sta cemo onda ako i on dozvoli TOTAL GMO?
Па кад си натровао ум Рамбом 1 до 26, терминатором 1-3, и њиховим ријл тајм глумцима, Путином, Бушом, Стаљином и Титом.
Мани се братоубилачког рата, од тога нико никада није видео добро, само буде још горе него пре.
Па збрка са Гробаром и иде да се гнев и обрачун са тровачима, усмери на погрешну страну (у лажну опозицију, која са Бриселом шурује одавнО за шаку долара и мрвицу власти). То је она чувена ''фолс лефт рајт парадајм'' (по њој и левица и десница су у ствари различите руке истог мозга, које се међусобно подупиру страначким борбама, агитацијам и паролама). Наш народ каже за ту парадигму: сви су они исти - и управу је.
Ако би и подржали Гробара, брзо би тај саможивац изневерио обећања (која дели ко летке), што би довело до још јаче апатије и безвољности оних који си се како тако покренули и устали против убица човечанства - МОНСАНТА.
Тада би Монсанто још јаче напао, тако да би имали ''тотал гмо фуд'' по продавницама, што је и циљ оних који су Томи обећали власт.
Брисел, подржава искључиво велике корпорације и спонзорише пијуне, који би деловање тих тровача још више и снажније допустили.
Зато опрез са политичарима, њих води нихилистичка жеља за моћи, и ништа им осим те славе није битно (ни народ, ни њихова фамилија, нити било ко од живих људи).
ТАКВА ЈЕ СТРАСТ СЛАВОЉУБЉА, КОЈА СЕ КРОЗ СРЕБРОЉУБЉЕ И САМОЉУБЉЕ ОЈАЧАВА.
tacno..sve je the truth
ali kome da verujemo?
ja bih opet za kraljevinu
Па кад си натровао ум Рамбом 1 до 26, терминатором 1-3, и њиховим ријл тајм глумцима, Путином, Бушом, Стаљином и Титом.
Мани се братоубилачког рата, од тога нико никада није видео добро, само буде још горе него пре.
Mojne ih lozis, lako se napale...![]()
не свирај фрули. много радикала у овој теми је против ГМО, а демократе ћуте ко чкепи.