CocoRosie

Hmm...skoro neverovatno da baš nikog nema :think:

Ako vas mrzi da čitate sve što je ispod, Cocorosie izgledaju, recimo, ovako:
cocorosieec505f9633.jpg

a rade, recimo, ovo:

Debitovale su 2003. albumom La maison de mon rêve, a na sledećem, Noah's Ark, iz 2005. im je gostovao (sjajni!) Antony Hegarty (iz Anthony and the Johnsons). Omot za taj album, Gardijan je proglasio najgorim omotom ikad.
Poslednji album su izdale 2010.
Eto, to sam htela.
Ustvari, i da vidim ima li koga ko bi ih na proleće slušao u Beču, pa traži saputnike da put ispadne jeftiniji?

Čula, odobrila ali nije me se uhvatilo.
Zapravo sam očekivala malo više na osnovu prvobitne ' slike'.
Sličan nivo razočarenja koji sam doživela od Devendre Banharta zbog svega što nije Feel just like a child.

Čula, odobrila ali nije me se uhvatilo.
Zapravo sam očekivala malo više na osnovu prvobitne ' slike'.
Sličan nivo razočarenja koji sam doživela od Devendre Banharta zbog svega što nije Feel just like a child.

Zanimljivo mi ovo sa Devendrom (često ih navode kao "similar artist"). Ne sećam se da li sam (posle Milice Milše) videla toliku količinu ljigavosti na jednom mestu koliku on predstavlja.

Hah, da , videla sam da na Last.Fm-u imaju high similarity mada meni nekako i ne mogu da se strpaju u isti koš.
A za Devendru jeste tako. Mene je na prvu loptu odmah zainteresovao ali što više slušaš i gledaš sve je više fake ( ne volim ovako da se frljam izrazima ali fake je baš prikladna reč ovde ) :lol:

Hah, da , videla sam da na Last.Fm-u imaju high similarity mada meni nekako i ne mogu da se strpaju u isti koš.
A za Devendru jeste tako. Mene je na prvu loptu odmah zainteresovao ali što više slušaš i gledaš sve je više fake ( ne volim ovako da se frljam izrazima ali fake je baš prikladna reč ovde ) :lol:

Baš to. Jednom mi se učinilo da, zapravo, sve vreme pokušava da bude Jim Morrison. E, tad sam se uplašila. Mada, po popularnosti koju ima (ne znam usled čega), biće da je i on nekakav "projekat", kao onaj klinja što ga pljuju diljem interneta. Nagađam, ne znam pouzdano.

Back