Coca Colina fora sa cepom

Mater mu hebem koja budala je to izmislila,ocito mu bise dosadno..
Ljudi oko mene pa i u prolazu vidim odvajaju taj cep jer se ne mogu lipo napiti,i nikako da ga vrate kako treba pa se pice izlije.Tako da sa tim nista nisu dobili sto su ga spojili sa bocom,jer ga i dalje ljudi odvajaju od boce.Uz psovanje
nisam odmah hteo da kažem ali meni otišla pola boce , zbog ne dobro uvrnutog čepa, a sva tekućuna otišla dole na patos kroz vrata frižidera, jer flaša je bila vodoravno postavljena

Pa bas zbog toga ljudi skidaju te cepove opet jer,jako tesko ih vracaju.Ma glupost su napravili totalno.Ja osobno od prvog dana ih skudam,zaboli me dupe tko ce da mi sto kaze,milion puta mala bi vratila sok u frizider i sve bi se izlilo la popizdim od tog cepa,sad u kuci niko ne smi da liga boce dok ih ne otvorim i trgnem cep 😂🤣😂🤣

Za jedan čep na plastičnoj flaši se potroši više plastike nego za celu bocu od dva litra.
Veliko zagadjivanje okoline, jer se čep obično izgubi...verujem da je zbog toga
E taj rad je sustina ove politike. Ali naravno ni ta politika nije bas neko dobro resenje, ocigledno da se ljudi bune i cela stvar ispada mnogo kritikovana. Mozda dobijemo cepove na kanapce :)
A sta mislite da vratimo PAMPUR :) bio-razgradiv je.

Ovo sam prvo primetila kod Imlekovog jogurta, i baš se iznerviram kad nategnem bočicu pa me zamazani čep lupi po nosu.
Čak sam htela da ih zovem i kažem da su im se istupili noževi one mašine što pravi perforacije. 😂
Onda vidim i kod Koka kole isto i kontam- koja je verovatnoća da se istupe noževi i Imlekovoj i Kola kolinoj mašini u isto vreme. 🤣

Ovo sam prvo primetila kod Imlekovog jogurta, i baš se iznerviram kad nategnem bočicu pa me zamazani čep lupi po nosu.
Čak sam htela da ih zovem i kažem da su im se istupili noževi one mašine što pravi perforacije. 😂
Onda vidim i kod Koka kole isto i kontam- koja je verovatnoća da se istupe noževi i Imlekovoj i Kola kolinoj mašini u isto vreme. 🤣
Imamo samo standardno tupe nozeve za perforaciju

download (4).jpeg

eve vakum (ovako):

Navodno EU je ustanovila da vecina prosecnog ljudskog idiota baca cep svuda okolo po prirodi, a flasice u reciklazu. Pa su uveli direktivu da sva ambalaza za jednokratnu upotrebu koja ima cep, mora da ima cep zakacen za posudu. Evo jutros pijem jogurt sa cepom koji se ne odvaja (kravica).

https://www.linkedin.com/pulse/coke-europe-introduces-tethered-caps-complies-eu-directive-reiner/
A mi što skupljao čepove i nosimo u za to predviđena mesta

Back