Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 85.200
ma jbeš taj čep , ne može pošteno da se nategne iz flaše
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam odmah hteo da kažem ali meni otišla pola boce , zbog ne dobro uvrnutog čepa, a sva tekućuna otišla dole na patos kroz vrata frižidera, jer flaša je bila vodoravno postavljenaMater mu hebem koja budala je to izmislila,ocito mu bise dosadno..
Ljudi oko mene pa i u prolazu vidim odvajaju taj cep jer se ne mogu lipo napiti,i nikako da ga vrate kako treba pa se pice izlije.Tako da sa tim nista nisu dobili sto su ga spojili sa bocom,jer ga i dalje ljudi odvajaju od boce.Uz psovanje
E taj rad je sustina ove politike. Ali naravno ni ta politika nije bas neko dobro resenje, ocigledno da se ljudi bune i cela stvar ispada mnogo kritikovana. Mozda dobijemo cepove na kanapceZa jedan čep na plastičnoj flaši se potroši više plastike nego za celu bocu od dva litra.
Veliko zagadjivanje okoline, jer se čep obično izgubi...verujem da je zbog toga
Imamo samo standardno tupe nozeve za perforacijuOvo sam prvo primetila kod Imlekovog jogurta, i baš se iznerviram kad nategnem bočicu pa me zamazani čep lupi po nosu.
Čak sam htela da ih zovem i kažem da su im se istupili noževi one mašine što pravi perforacije.
Onda vidim i kod Koka kole isto i kontam- koja je verovatnoća da se istupe noževi i Imlekovoj i Kola kolinoj mašini u isto vreme.![]()
A mi što skupljao čepove i nosimo u za to predviđena mestaeve vakum (ovako):
Navodno EU je ustanovila da vecina prosecnog ljudskog idiota baca cep svuda okolo po prirodi, a flasice u reciklazu. Pa su uveli direktivu da sva ambalaza za jednokratnu upotrebu koja ima cep, mora da ima cep zakacen za posudu. Evo jutros pijem jogurt sa cepom koji se ne odvaja (kravica).
https://www.linkedin.com/pulse/coke-europe-introduces-tethered-caps-complies-eu-directive-reiner/
Ne znam sta da ti kazem, nisam EU, mozda ima neko da se pita (a mozda se i to 'zna')A mi što skupljao čepove i nosimo u za to predviđena mesta
Postoji udruženje
Čep za hendikep.
Redovno skupljam i nosim čepove u DM.
Udruženje posle te čepove prodaje,i kupuje pomagala .
Šta ce sad oni