- Poruka
- 105.642

a ja seljak covek mislio da se nije dobro odvojilo pa nozem isekao

i jos se pitam, kakav su to bofl stavili na flasu

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
oni te u stvari uce kako dobro da hendlujes faluoliki oblik i da kaziprstom pridrzis cepic dok curiTo su napravili i na gaziranoj vodi,popizdim pa ga potegnem hebo im ja mater.Hoces da ulijes u casu,cep se okrene pa sve ode preko jer smeta taj cep.
dobar cug, daleko se cujeSamo nek oni spajaju,nije problem potegnuti......
Nekad su za čepove davali nagrade, žena je dobila, poprilično dobar telefon na čepove : P![]()
![]()
Isto sam napravila sa mineralnom![]()
![]()
Pa da,to je tako svugdi.Ja te boce skupim u podrumu pa ih dam susjedi,ona za njih kupi pastu,ulje mliko.Dobro njoj,dobro meni.Moja susjeda ima preko 50g i sve baca,muz donio daske kuci ona dosla izbacila ih na cestu,smecara sve odvezla,dobro je muz nije ubio tad,sve sto je on stavio iza kuce pa i radnu robu,cipele sve bacila....Nema ravrstavanja kod njeNekad su za čepove davali nagrade, žena je dobila, poprilično dobar telefon na čepove : P
A što se reciklaže kod nas tiče: stoji onaj moderan kontejner da razdvajaš otpad, i ja kao
revnostan građanin, razdvajam. Kad jednog dana, pušim kraj kontejnera, dolazi
đubretar i trpa sve u istu kantu : P
I onda sebi kažem: za koj moj se ja smaram : P
vise para potrosis na gorivo nego sto ti donese ta kartaKod nas ako ubaciš 20 flaša od 2 l u reciklomat imaš džaba parking ili ulaz u zoo, samo na jednom parkingu u gradu. Evo ko luda sam da vozam pun gepek flaša za parking![]()
I još treba da kupim 10 flaša soka od 2 l i popijemvise para potrosis na gorivo nego sto ti donese ta karta![]()
Kod nas ako ubaciš 20 flaša od 2 l u reciklomat imaš džaba parking ili ulaz u zoo, samo na jednom parkingu u gradu. Evo ko luda sam da vozam pun gepek flaša za parking![]()
To za ove smotane što im ispadaju čepovi. Trebalo bi da je opcionalno, imaš ovakve i onakve pa biraj koliko si spretan![]()
Zaboravio si Windows 8 desktop inteface... xDЗар та кококола компанија каоја загађује животну средину са пластиком није кажњена?
Ово са чепом је тотална небулоза тај који је патентирао то треба му додати ноблесову награду за нај промашај