Coca Colina fora sa cepom

Admin Sredoje

Vruć 'leba i ajvar na njemu. Mljac.
Administrator
Poruka
105.642
neodoljivi-%C4%8Depovi-v0-d2w73zi0wm0b1.jpg

a ja seljak covek mislio da se nije dobro odvojilo pa nozem isekao :rumenko:

i jos se pitam, kakav su to bofl stavili na flasu

:rotf:

neodoljivi-%C4%8Depovi-v0-d2w73zi0wm0b1.jpg

a ja seljak covek mislio da se nije dobro odvojilo pa nozem isekao :rumenko:

i jos se pitam, kakav su to bofl stavili na flasu

:rotf:
Nekad su za čepove davali nagrade, žena je dobila, poprilično dobar telefon na čepove : P
A što se reciklaže kod nas tiče: stoji onaj moderan kontejner da razdvajaš otpad, i ja kao
revnostan građanin, razdvajam. Kad jednog dana, pušim kraj kontejnera, dolazi
đubretar i trpa sve u istu kantu : P
I onda sebi kažem: za koj moj se ja smaram : P

Nekad su za čepove davali nagrade, žena je dobila, poprilično dobar telefon na čepove : P
A što se reciklaže kod nas tiče: stoji onaj moderan kontejner da razdvajaš otpad, i ja kao
revnostan građanin, razdvajam. Kad jednog dana, pušim kraj kontejnera, dolazi
đubretar i trpa sve u istu kantu : P
I onda sebi kažem: za koj moj se ja smaram : P
Pa da,to je tako svugdi.Ja te boce skupim u podrumu pa ih dam susjedi,ona za njih kupi pastu,ulje mliko.Dobro njoj,dobro meni.Moja susjeda ima preko 50g i sve baca,muz donio daske kuci ona dosla izbacila ih na cestu,smecara sve odvezla,dobro je muz nije ubio tad,sve sto je on stavio iza kuce pa i radnu robu,cipele sve bacila....Nema ravrstavanja kod nje

To za ove smotane što im ispadaju čepovi. Trebalo bi da je opcionalno, imaš ovakve i onakve pa biraj koliko si spretan 😆

Nisam jedini ali u barem 70% slucaja mi cep odleti jer je nizi nego sto je siri pa pod utiskom poluge odluci da leti a onda kad vec odleti dodatno, pod marfijevim zakonom, otkotrlja se ispod police, kreveta, pod sto itd itd.

(citirani marfijev zakon: sto je deo manji to dalje, nezgodnije i zaturenije zapada)

Зар та кококола компанија каоја загађује животну средину са пластиком није кажњена?
Ово са чепом је тотална небулоза тај који је патентирао то треба му додати ноблесову награду за нај промашај

Зар та кококола компанија каоја загађује животну средину са пластиком није кажњена?
Ово са чепом је тотална небулоза тај који је патентирао то треба му додати ноблесову награду за нај промашај
Zaboravio si Windows 8 desktop inteface... xD

Back