King 7:
Kraljica svetske lazi. Levi fasizam je u punoj snazi i svaka istina je prezrena, od istine o nastanku coveka i sveta pa do svake druge. Ranije su gavrani dolazili posle bitke a sada pre.
e vidis gavrani dolaze tamo gde imaju dobrodoslicu
dolaze tamo gde to nekoj gologuziji imponuje oni se odmah osecaju vise vrednim vise su ono svetski razumes
zamisli sada beogradske gologuzije koja se smuca po hajatu samo da bi iz daleka videlo tu kalasturu onda kada je vide iz daleko odu na neku blesavu tv i daju bre intervju onako vrlo vazni ili kada budu zderali i lokali po slavama pa pocnu pricati covece sreo sam tu i tu mislim ku*ac sreo pio kafu vecero i znas ono
to ti je dokaz da se beogradska kvazi elita srami srbije njima je sve bolje i lepse od srpskog oni bi najsretniji bili da papa dodje u beograd i da se kolektivno prekrste e sad se izvinjavam onom delu srbijanske elite koji ne bi da budu katolici vec muslimancine samo ne znam da li su prestari za obrezivanje
oni bi bili najsretniji da je srbija do vozdovca jerbo jajinci tresnja sopot to je bre provincija koji ce im to tamo njihov
a u biti te spodobe su i bolesni kada jedva cekaju da ovakova karakondzula doplazi do beograda a mozda se tako i samozadovoljavaju ko zna