slavka69
Veoma poznat
- Poruka
- 11.604
Ovo je Fox tv,i kod nas ima Fox
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нисам баш сигуран да је иста тв...Ovo je Fox tv,i kod nas ima Fox
баш смо се усрећили..то је Бушов каналNas FOX je po licenci FOX American
баш смо се усрећили..то је Бушов канал
Sta da ti kazem.
Eto Avalu je vecinski deo kupio Zeljko Mitrovic
А ја се чудим, откуд рејмонд на Авали!Sta da ti kazem.
Eto Avalu je vecinski deo kupio Zeljko Mitrovic
у Америци сви канали извештавају патриЈотски када је држава у рату
па ватерполиста Чавић је одрастао у Америци и научио да треба на победничко постоље када се попне да обуче мајцу Косово је Србија
да је одрастао под окриљем неке НВО и пропаганде Б92 обукао би мајцу Велика Албанија
То сигурно, ништа ово од демократије не важи у УСА и другим њу ејџ фашистичким земљама..у Америци сви канали извештавају патриЈотски када је држава у рату
па ватерполиста Чавић је одрастао у Америци и научио да треба на победничко постоље када се попне да обуче мајцу Косово је Србија
да је одрастао под окриљем неке НВО и пропаганде Б92 обукао би мајцу Велика Албанија
А ја се чудим, откуд рејмонд на Авали!
![]()
Па ја већ гледам Авалу!
Gledala sam na Pinku kad je objavio Zeljko da je sklopio ugovor.
Sad se ceka neka reorganizacija programa...bla,bla...i razna potpisivanja pa da se kanal zvanicno pusti.
Па ја већ гледам Авалу!
Неће ваљда поново латинизовати канал..и гранд шоу убацити
Znajući da ovi napolju samo čekaju da nas nagaze i za najmanju sitnicu, trebao je da stavi prst na čelo i to uradi posle celog cirkusa, takmičenja, press-a... A ovako na silu - medveđa usluga.
То сигурно, ништа ово од демократије не важи у УСА и другим њу ејџ фашистичким земљама..
Мора да ће неки леватски канал да буде...Ma daj,otkud ti to.
Pink ima toliko svojih programa na satelitu i Granda brdo.
Mislim da ce vise biti informativna
демокатија у САД је другачије конципирана него овај куплерај овде
оно што је битно Америчка спољна политика се никад не мења,само се мењају председници.
Мора да ће неки леватски канал да буде...
15:11
КИНЕЗИ ПОКРЕНУЛИ ИНТЕРНЕТ-САЈТ ПРОТИВ ЛАЖИ ЗАПАДНЕ ШТАМПЕ
ПЕКИНГ – Нови кинески интернет-сајт уперен против лажи западне штампе (www.anti-cnn.com) о ситуацији на Тибету, почео је да функционише, објавио је данас кинески дневник „Чајна дејли”.
Слабо ја гледам тв...сва срећаDa li si video daNato otvara svoj tv program![]()
21:09
НАТО ПОКРЕЋЕ ОНЛАЈН ТВ КАНАЛ БРИСЕЛ – НАТО је саопштио да ће почети са емитовањем онлајн ТВ канала како би побољшао „имиџ” војне алијансе у свету.
Портпарол НАТО, Ддзејмс Апатурај каже да ће НАТО ТВ бити покренут следеће недеље током самита у Букурешту.
Већи део програма који ће емитовати овај ТВ канал биће фокусиран на војну мисију алијансе и њених 47.000 трупа у Авганистану.
НАТО такође планира да има пет тв екипа које ће свакодневно слати извештаје са места догађања.
Данска је обезбедила већи део буџета за овај пројекат, који је део напора да се повећа подршка јавности у неколико земаља чланица алијансе у погледу мисије у Авганистану.
Па када су сви повезани фамилијарно
15:11
КИНЕЗИ ПОКРЕНУЛИ ИНТЕРНЕТ-САЈТ ПРОТИВ ЛАЖИ ЗАПАДНЕ ШТАМПЕ
ПЕКИНГ – Нови кинески интернет-сајт уперен против лажи западне штампе (www.anti-cnn.com) о ситуацији на Тибету, почео је да функционише, објавио је данас кинески дневник „Чајна дејли”.
Кинези сматрају да америчка телевизијска мрежа Си-Ен- Ен (CNN) и остали западни медији погрешно информишу јавност о кризи на Тибету која траје већ две седмице, па су због тога отворили овај сајт, пренела је италијанска новинска агенција АНСА.
Телевизијска мрежа CNN је приказала фотографију француске агенције АФП, али цензурисану, на којој се види аутомобил који гори и два војна возила на улицама тибетантске престонице Ласе, али не и млади Тибетанци који бацају камење на војне камионе, што се види на оригиналној верзији слике.
Запослени на CNN-у тврде да је фотографија била исувише велика и да су морали да је смање.
Остали медији нису могли да се одбране од евидентних грешака попут приказаних фотографија на којима се „види” како кинески полицајци туку Тибетанце.
„Чајна дејли” закључује да се ради о пропаганди на којој би западним медијима позавидео и сам Гебелс.
Танјуг
http://www.politika.co.yu/vesti/najnovije-vesti/index.1.sr.html
![]()