Čmičak na levom oku

mrblack634

Zainteresovan član
Poruka
263
Pozz svima...Imam pitanje u vezi cmicka na levom oku...zapravo ja jos ne znam da li je to cmicak ili nesto drugo...danas mi se pojavilo kao neki kamencic na levom oku znaci skroz sitno kao zrno soli...e sad ne znam da li je cmicak...samo je odjednom ispupoljio...Inace puno vremena provodim na kompjuteru i imam svrab u ocima oci su mi pomalo crvene ali sam prestao da trljam oci i smanjio vreme na kompu...Da li je to cmicak ili nesto drugo ? Kako mogu to da izlecim ? Da li je nesto ozbiljno ?

http://2.***************/_Qdv3snBDR-Q/StyDTKnjrII/AAAAAAAAAnk/pnQ2ABIIUtY/s400/stye.jpg

Ovo ti je cmicak. Ako je to to sto imas, stavljaj tople obloge da sto pre sazri i iscuri. Najbolje skuvas jaje, zamotas ga u maramicu i prislonis na cmicak.

http://2.***************/_Qdv3snBDR-Q/StyDTKnjrII/AAAAAAAAAnk/pnQ2ABIIUtY/s400/stye.jpg

Ovo ti je cmicak. Ako je to to sto imas, stavljaj tople obloge da sto pre sazri i iscuri. Najbolje skuvas jaje, zamotas ga u maramicu i prislonis na cmicak.
Meni je to uvek pomagalo... :D
Skuvam jaje,sacekam da se malo ohladi,uvijem u maramicu i prislonim na čmičak,drzim par minuta od prilike dok se jaje ne ohladi ( posle ga pojedem ) ...:D

Meni je to uvek pomagalo... :D
Skuvam jaje,sacekam da se malo ohladi,uvijem u maramicu i prislonim na čmičak,drzim par minuta od prilike dok se jaje ne ohladi ( posle ga pojedem ) ...:D

Taman da te pitam, da li ga pojedes:D

Ja sam stavlla vrucu ciglu. Ugrejem neko parce crepa, stavim gazu preko njega i zaista vrsi poso. A ovo za jaje je super. Mozda moze i krompir:))

imao na gornjem levom kapku, bila je to tvrda poveca kuglica koja nikako nije htela da spadne...otisao kod ocnog oni mi lepo tamo dali neku mast i ja mazao ali nije prolazilo, otisao opet i operisali su mi (jednostavan zahvat koji traje minut pod lokalnom anestezijom) nikad se nije opet pojavilo.
pre 5-6 meseci na donjem kapku sam osetio bol i oteklo mi je, sutradan je ostala kuglica, posle nekoliko meseci opet osetim bol u tom kapku i u desnom na kome nisam imao cmicak, kasnije se stvorio i tu...otisao kod ocnog oni mi operisali levi i to bez anestezije, ne mogu opisati koliko to boli i 7 dana mi je oko bilo plavo :D...desni kapak mi nisu operisali i on se za divno cudo povukao posle mesecak dana sam od sebe kao da su bili povezani. tako da ako neko ima cmicak neka oda odmah neka mu to iseku nego da se muci sa nekim mastima bzvz

Ja imam vec duže vreme cmičak(više od 3 meseca)Išla sam kod specijalitet i dala mi je mast. Posle toga sam išla kod oftamologa i on mi je dao 2 vrste kapi. I sad sam opet išla kod drugog oftamologa ,I dobila sam mast,kapi,I da stavljam jaje na oko. Ali izgleda da cu morati na operaciju.

Back