- Poruka
- 733
imaš i onaj gde nam daje link i kaže da je i njena slika tamo... ali da se slabo kotira.![]()
ovo je dovoljno, tab mi je u svrhu regularnosti tražio da mu prosledim te linkove, pošto mu rekoh da je lobirala za svoju mačkicu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imaš i onaj gde nam daje link i kaže da je i njena slika tamo... ali da se slabo kotira.![]()

prijavljeno, ljubavi... jel ti pritisak na dvesta?![]()

ovo je dovoljno, tab mi je u svrhu regularnosti tražio da mu prosledim te linkove, pošto mu rekoh da je lobirala za svoju mačkicu...![]()

samo pometen...je ovde pametan
al nema ga...jadnicak
da ga nije neka teta smotala

e usro sam se.
ja sam tebi samo redom snažno ispritiskao trouglić... da boli. očekujem nas oboje na oglasnoj tabli.
da ne pominjemo koji će blam biti kada tab vidi da si juče lobirala za svoju sliku na takmičenju...![]()

nisam videla, kakva slika?![]()

nisam sto bi![]()
hm, znachi, mona se iznervirala...
Ne rise da je to radila....au brate![]()
ja sam joj penicilin, ne znam samo što i vi isto ne radite... odmah klik na trouglić, prijava, i odgovor na nivou...![]()

Mono, mono...yebeš takmičenja na krstarici...pošalji sliku na 500pix ili 1x.com pa ćeš onda videti koliko vrediš...
nisam sto bi![]()
njena su slova boldovana.![]()
i ja sam počela to da radim... ionako će te kazniti za odgovor na provokaciju, ma kakav bio.![]()
i lepse pisem
ja sam joj penicilin, ne znam samo što i vi isto ne radite... odmah klik na trouglić, prijava, i odgovor na nivou...![]()

naravno
... oš prestati da se blamiraš? kada bih doshla dotle da moram da prijavim bilo chiji post ovde, bez obzira na razlog, istog momenta bih se trajno odjavila s foruma...![]()