Hm, tri iljade i nešto postova za dva dana...![]()
Kolega opet se zalis, a iz kafane ne izbijas!

Nego da ti sapnem, ovu kafanu su clanovi otvorili da bi nas modove navukli da ne izbijamo iz nje, da bi mogli da zavedu red na na ostalim temama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm, tri iljade i nešto postova za dva dana...![]()

Nego da ti sapnem, ovu kafanu su clanovi otvorili da bi nas modove navukli da ne izbijamo iz nje, da bi mogli da zavedu red na na ostalim temama![]()
tetofilija meni bolest najmilija
Moze
Dodji Suzo vamo![]()

Ma loše rade skroz... kako zaposliše ove striptizete na goste zaboraviše skroz... a skupiii... da boli... sve u eurima... ccccc... a sok od zove sam naručio jutros... još ga nema... pravi sirup valjda... ma kuj će ga znati...![]()

otisao kolega da uveze iz Brazila zovu,sutra stize![]()
Ma loše rade skroz... kako zaposliše ove striptizete na goste zaboraviše skroz... a skupiii... da boli... sve u eurima... ccccc... a sok od zove sam naručio jutros... još ga nema... pravi sirup valjda... ma kuj će ga znati...![]()
Nego da ti sapnem, ovu kafanu su clanovi otvorili da bi nas modove navukli da ne izbijamo iz nje, da bi mogli da zavedu red na na ostalim temama![]()
Jer zadovoljan Šakal?![]()

Rigele, druže, šta za tebe da stigne?![]()
Hm, dobra ova brazilska... vredelo je čekati!![]()
Skidaj onog Jacoba sa striptizeta, pevacica i glumica i salji jednu vamo, ako je koja ziva ostala...

Skidaj onog Jacoba sa strip jetizeta, pevacica i glumica i salji jednu vamo, ako je koja ziva ostala...
Ova je tek došla....Netaknuta...
![]()
Za tebe je, Rigel