Clinton: Embargo na oružje nije ukinut, jer Europa nije željela muslimanku državu!

Imaš li ti ikakvog pojma, bilo kakvog pojma šta se u Bosni dešavalo nakon '95. Jesi li ikada čuo za nešto što se zovu rodni listovi pa gdje ti piše nacionalna pripadnost?

Joj misoni, koliko je tebi inače godina?
Ne pričaj gluposti,za tvoju informaciju do pre nekoliko godina sam imao državljanstvo BiH.:whistling:

Imaš li ti ikakvog pojma, bilo kakvog pojma šta se u Bosni dešavalo nakon '95. Jesi li ikada čuo za nešto što se zovu rodni listovi pa gdje ti piše nacionalna pripadnost?

Joj misoni, koliko je tebi inače godina?

ooooopssssss

Dolazis u koliziju upravo sa rodnim listovima srbine...

Pre svega..

Do Ustava iz 1974 godine, svi muslimani su se u rodnim listovima mogli voditi, izjasnjavati, kako god hoces, kao SRBI...

Posle Ustava iz 1974 godine, muslimani su se mogli da izjasnjavaju, tacnije u rodnim listovima im je pisalo MUSLIMAN....

Sve to sa rodnim listovima je islo regularno do 1992 godine, kada je poceo da pise tamo ko sta hoce..
To sto pominjes 1995. godinu i rodne listove, klasicno nema nikakve veze sa onim sto si htio da kazes..

Novonastala nacija BOSNJAK, je pocela da se primenjuje po vasoj zelji, i kao takve je prihvatio kako ko.. sustinski, Jugosloven kao nacija je bilo vise radi Jugoslovenstva, ali realno receno znas i sam da jugosloven kao nacija nije uospte bio misaon..
Pored toga. sta zelis istaci sa rodnim listovima iz 1995 godine na ovamo...

Bolesnik,pati od manije sakupljanja evra i dolara a priča o ljudima,moralu i patriotizmu.

Treba samo pazljivo citati sta lik napise..
Cesto sam sebe demantuje. ne treba mnogo vremena a ni strpljenja da se ulovi u mutnom..
Pratim stvari u bosni ne samo preko medija, vec i preko ljudi koji se bave i politikom i ekonomijom, poznajem dosta stvari, samo mi cesto mrsko da se raspravljam sa likom kakav je ovaj..
Zna mu se desiti da nekad napise i nesto realno, ali vrlo retko...

Treba samo pazljivo citati sta lik napise..
Cesto sam sebe demantuje. ne treba mnogo vremena a ni strpljenja da se ulovi u mutnom..
Pratim stvari u bosni ne samo preko medija, vec i preko ljudi koji se bave i politikom i ekonomijom, poznajem dosta stvari, samo mi cesto mrsko da se raspravljam sa likom kakav je ovaj..
Zna mu se desiti da nekad napise i nesto realno, ali vrlo retko...

Bh-Srbin je jedan obicni p.o.t.u.r.i.c.a, a ako nije , onda su od ovakvih isti nastali!!

Tipicni m.u.dz.o sa problemom indentiteta. Volio bi da je Srbin (pravoslavac) , pa je sebi cak i korisnicko ime dao po pradedovskoj vjeri, a hebe ga to sto je m.u.dz.o , pa sam sebe protivrjeci i demantuje.:hahaha::rotf:

Bosanci I Hercegovci nemaju sta izgubiti ili sve ili nista i da se rijesimo sljama tzv.srba tzv hrvata i tzv bosnjaka ili si Bosanac i Hercegovac ili se selite vi konstitutivni koji ste napravili bijedu od ljudi u ovoj drzavi..imate izbor za sljaju Hrvatska pa se tamo pravite hrvati iz bosne ili Srbija pa se tamo pravite srbi iz bosne ili tzv bosnjaci pa se u Turskoj takvima pravite....hebo vas nacionalizam vise u dupe ...molim trajni ban ... a seljacicima reputacija

cccccccc
sto si se ba razljutio..
Nemoze se nesto napraviti naprecas..
Ne mozes postati bosancem , kao sto je neki italijan amerikancem..
Zna se dobro kako se stvarala amerika i amerikanci, dok to u bosni nije slucaj, pa tako i ne moze da bude bosanaca i hercegovaca..
Oduvek su bili, srbi, hrvati i muslimani..

Pa sto mora jednostavno kad moze i komplikovano..

Ali to tako neki zele, dok ne shvate da moze i obrnuto..

Dodatak:
Banovase coveka bas..
Sta ces, i forum kaze isto..
sto mora jednostavno kad moze i komplikovano

Hajde konzab, otključaj mi nick.
Za C2 ide dva dana , to je već i isteklo, a tebi se 'omaklo' petodnevno.
A bez veze si mi i ovo drugo C1 (što se sabralo u C2) dala, četnici nisu bili antifašisti nego koljači nesrba i Srba u partizanskim krajevima.

bh_citadela

Nemas pojma ko su i sta su cetnici.
Uci istoriju.

Da li je i handzar divizija bila koljacka ?

Back