CLAN STRANKE?

• Začetnik teme Začetnik teme Ulice
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemoj samo u ove zene u crnom i kod Kandicke i Biserko svega ti :sad2: zbog tih olosa velikoj vecini ljudi u Srbiji kada spomenes NVO odmah na pamet padnu ti olosi pa ljudi misle da su sve NVO takve u zemlji. Ima stvarno ok tih organizacija al' one nemaju nikakve veze sa politikom i nisu toliko mediski eksponirani.

Ta babe u crnom i Kandićke su do jaja , mlate debele pare , hteo i ja da se prijavim da budem strani plaćenik i domaći izdajnik za devizne dnevnice , al sve poponjeno majku im halavu . :(

@ghetto Ne one, nego u NVO poput Odbora za ljudska prava.

@al Izmomentalno bih postao strani placenik, mercenary. :mrgreen:

Osnovao bih neki anarho-primitivisticki pokret koji bi radikalno nastupao...
Ali posto od toga verovatno nema nista, ne bih se uclanio ni u jednu stranku, iako studiram prava, vec bih pre usao u anarho-sindikalisticku inicijativu (mada sam svestan da su tami gotovo svi piccke al ajde) ili onaj savez socijalista ili sta vec Aleksandra Vulina (pre, ne sad, kad je napustio ideale za koje se zalagao i usao u koaliciju sa ne znam vec kim), mozda bih usao i u neku komunisticku ili anarho-komunisticku partiju, ili cak u neku green/ animal protect partiju, kad bi postojale... :D

Nama treba neka organizacija,moderna Crna ruka,jedino te metode su efektne u Srbiji>
Black_Hand_seal.gif

Politichki orijentisana: Anarhija..

:lol:

Мислим, ако је теби повратак у камено доба, добра ствар, ако се истински за то залажеш, онда ОК.
Ако сматраш да би свет био боље место ако би га претворили у велику хипи комуну и сви заједно, срећни и весели, дували траву до изнемоглости, твоја ствар.

Али, ако си од оних који који без икаквог разлога мрзе државу и правни систем, јер им је неко рекао или су негде прочитали да је то данас ''ин'', окани се тих глупости.

Пошто су све садашње странке из исте комуњарске кухиње, моје чланство у некој од њих је опција која не долази у обзир. За сада, партија коју бих ја подржао не постоји, а камоли она чији би био члан. Што не значи да је у будућности неће бити.

Пошто су све садашње странке из исте комуњарске кухиње, моје чланство у некој од њих је опција која не долази у обзир. За сада, партија коју бих ја подржао не постоји, а камоли она чији би био члан. Што не значи да је у будућности неће бити.

Hahaha nacional-socijalisticka? :lol:

Можда ћу основати нешто кад завршим факултет, генерално свакодневна политика и економија ме не интересују, само идеологија, директна акција, борба за тоталитарну власт и радикално преуређење друштва. Раније сам био симпатизер СРС, због Шешеља највише, међутим они су се превише одаљили од његовог учења последњих година. Остале странке су блато, муљ, мртво море и заснивају се на економији и крађи, а не на идеологији. Више подржавам непрофитабилне политичке организације и политички активизам, а и нисам неки присталица избора и гласања уопште.

Хм, а нико неби у било коју владајућу странку чисто нако... из интереса... ?... Јер, оно... политика=интерес...
Чудно...

Back