CKM-poslednji broj

Truman

Elita
Poruka
23.396
Da li ste mozda prelistali poslednji broj CKM-a?Pod tekstom veliki brat prikazuju nekog lika sa alatljikom od 35 santima.Neverovatno,prosto ne mozes da verujes dok ne vidis sliku.
Za devojke koje su videle ovu temu:Kakav je vas stav prema ovakvim "cudima (perverzijama) prirode",da li biste vleli da ih ima vise?
Naravno i komentari svih ostalih...

Ja poznajem jednu devojku koja radi u jednoj u nekoj ordinaciji,ginekoloskoj,uroloskoj...yebemli ga u Nemackoj.No...inace vidja raznorazne kite svaki dan.U toj ordinaciji rade i pruduzenje i skracenje penisa.Prica mi jednom da je dosao neki Rus sa kitom od oko 33 cm i trazio da mu se skrati jer covek nije mogao nista da karra kao covek.i ovi mu skrate za nekih 23 ili tkao nesto.A posle toga ulazi lik koji je dosao da mu se produzi,jer je imao nesto kao oko 12 ili tako nesto.Valjda su mu nadomestili ovih 10 od ovog Rusa.Milina bozija....obojici preko 20 cm i vuci siti i ovce na broju.Eto...naravoucenije:ko ima visak koji mu smeta neka pokloni... :lol:

PLESsitnihDEMONA:
Ja poznajem jednu devojku koja radi u jednoj u nekoj ordinaciji,ginekoloskoj,uroloskoj...yebemli ga u Nemackoj.No...inace vidja raznorazne kite svaki dan.U toj ordinaciji rade i pruduzenje i skracenje penisa.Prica mi jednom da je dosao neki Rus sa kitom od oko 33 cm i trazio da mu se skrati jer covek nije mogao nista da karra kao covek.i ovi mu skrate za nekih 23 ili tkao nesto.A posle toga ulazi lik koji je dosao da mu se produzi,jer je imao nesto kao oko 12 ili tako nesto.Valjda su mu nadomestili ovih 10 od ovog Rusa.Milina bozija....obojici preko 20 cm i vuci siti i ovce na broju.Eto...naravoucenije:ko ima visak koji mu smeta neka pokloni... :lol:
Da i ja dodam nesto! Bila sam s jednim drugom na kafi pre nekoliko dana i prica on meni kako je jedan njegov poznanik isao na produzavanje kite. Nije ni imao mali (oko 20 cm), ne znam sta bi coveku. :shock:
U svakom slucaju "rastegnuli" oni njemu onu stvar do jedno 30 cm i sve bilo super prvih mesec dana, yebao se kao nikad, kad odjednom nece vise da mu se digne!
Ko mu je kriv!

chokolada:
PLESsitnihDEMONA:
Da i ja dodam nesto! Bila sam s jednim drugom na kafi pre nekoliko dana i prica on meni kako je jedan njegov poznanik isao na produzavanje kite. Nije ni imao mali (oko 20 cm), ne znam sta bi coveku. :shock:
U svakom slucaju "rastegnuli" oni njemu onu stvar do jedno 30 cm i sve bilo super prvih mesec dana, yebao se kao nikad, kad odjednom nece vise da mu se digne!
Ko mu je kriv!
Sto bi rekao moj brat James : Sad but true! Ja sam jednom citao u novinama da je neki Turcin isao na prudizetak kite i da se doktor nesto zayebao i da mu je ispala jos manja. :lol: A ovaj sto si ti pomenula se izivljavao sto je produzivao sa 20 na 30....mislim.Klasicna budala!

Ocigledno je da citava njegova nazovi samouverenost proistice iz toga sto ima kitu dugacku toliko i toliko inace se ne bi setao okolo u tesnom shorcu. Lik je vise egzibicionista nego sto mu ta kita zaista necemu sluzi. Da ne govorim koliko je ruzno i fuj :roll:

Back