civilization IV

tab503

Tabana po forumu
Administrator
Poruka
100.172
igra vise.
:lol:
Samo sto kad sednem da je igram sigurno "ispucam" jedno 4 do 5 sati :lol: tako da izbegavam da je ukljucujem :lol:
Igra koju uz heroje igram najduze i najvise me zaokupi. (dobro i rome TW :lol: )
Svaku drugu igru posle sat do dva kazem adio ali ovo mogu da igram do zore. Samo jos jedan turn i tako u nedogled. Koliko sam stvari na TV-u propustio zbog nje. Samo jos turn i jos jedan, i jos jedan i tako ode vreme :lol:
 

tab503

Tabana po forumu
Administrator
Poruka
100.172
koliko se ja secam kad nadjes budizam treba da napravis da li budisticke svestenike ili budisticki hram ili i jedno drugo. Zaboravio sam a disk mi je trenutno kod druga pa ne mogu da proverim.
 

alex3000000000000000

Aktivan član
Poruka
1.561
/I/I@Ī@:
Citao sam u casopisu da na primer ako si prvi nasao budizam ,onda mozes da vidis tudje gradove ako se tu nalaze pripadnici te vere .Zna li neko kako se to radi?

Postavis budizam da ti bude state religion.Onda, ako taj grad u kojem si nasao budizam ima visoki culture,budizam ce se prosiriti na protivnicki grad.Cim dobijes poruku (gornji levi ugao) da se budizam prosirio na protivnicki grad ,nestace fog of war oko tog grada i moci ces da vidis koje jedinice ima u njemu.A ako nemas visok culture,onda gradis Budhist Monastery i napravis svestenika.S tim da moras da imas otvorene granice s tom zemljom u kojoj hoces da vidis koje jedinice imaju.
 

Top