CIVAVE

cao,ja sam nova ovde.... imam vec civavaicu,decaka i htela bih da uzmem i devojcicu pa me zanima da li ima neko od vas stence i da li hoce da ih da na par mesecnih rata.....nebitno koja je cena.... pozdrav

Pogledaj na sajtu Kinoloskog saveza Srbije spisak registrovanih odgajivacnica civava. Mislim da je to najbolji i najsigurniji nacin da dodjes do civave kakvu zelis.

Ja imam chivavu i divna, odnosno divan je! Dobila sam ga od dechka na poklon ali je koliko ja znam bio jako skup, jer su mu roditelji prvaci, a i uzet je u Italiji. Pas je divan i preporuchujem svakom ko ima dovoljno finansijskih sredstava da uzme bash chivavu. Moj Cezar je izrazito pitom, ali zna da bude prgav kad mu neshto nije po volji. Evo jedna slichica, da ga vidite!
Pozdrav, Ivana.
attachment.php

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: DD
Zdravo svima! Zelim da kupim civavu,dugodlaku ali imam veliku dilemu u vezi toga.
Posto skoro svakodnevno imam predavanja i odsutna sam par sati,plasi me da ona ne bude bucna i time uznemiri stanare zgrade.
Da li postoji neka mogucnost da je dresiram da ne laje dok nisam u stanu?
Ako neko zna nesto o ovome ...pomozite! :-)

Ja sam nova na ovom forumu... ako u necemu pogresim nemojte mi zameriti :-))
Dobila sam divnog decaka za rodjendan, inace veliki sam obozavaoc ove rase...
Imam jedan problem tj pitanjce... da li se i kako mogu izvaditi papiri tj rodovnik za njega? Bila bih zahvalna svakome ko mi moze nesto reci ili pomoci... pozz :-)))

Evo mene opet...Hvala vam na odgovorima, kontaktirali smo odgajivaca i dobili rodovnik... :-)))
Medjutim, sada imamo drugi problem, Kan ( stene ) je sada star 4,5 meseci i vrlo je razigran i radoznao... Medjutim u poslednjih par dana imamo problem sto se hrane tice. Od kako je kod mene hranim ga iskljucivo rojal canin junior hranom ( granulama ) za stence. Do sada mu je hrana odgovarala i super je napredovao. Medjutim, kao sto rekoh u poslednje vreme kada pojede svoju porciju, povrati je kroz par min. Ne znam da li mu je sada to problem u hrani i da li je trebam promeniiti ili je nesto drugo u pitanju. Vrlo radno bih mu i kuvala obroke ali nisam sigurna sta i koliko, posto sam cula da civave puno namirnica trebaju izbegavati.Ali bila bih zahvalna svima koji imaju iskustva sa ovom rasom da mi pomognu.

Back