Citroen Xsara paljenje

KizzAx

Primećen član
Poruka
551
Pozz drugari, nije me bilo dugo, ali evo dosao sam sa novim problemom...
U pitanju je Citroen Xsara 2001 1.4 55kw Benz,
Ima problem kada ga upalim, upali se na sekundu, to jest, digne obrtaje do 1500-2000 i obori na nulu i ugasi se, gas nece da prima uopste, sto se dice dijagnostike izbacuje mi gresku P1327- Registracija integrirane faze paljenja, sad da li uopste ova greska ima veze sa mojim problemom, ali verujem da ima, posto mi to samo izbacuje
Unapred hvala na pomoci

Да, упали и угаси, не може да састави, имао сам резервни нов сензор радилице, заменио сам али и даље исто, проверићу ту клапну гаса

Jaki su vam ti majstori ,meni majstor kada pogledao i upalio auto odmah zna sta je u pitanju ,to sve neki dundjeri i priuceni popravljaju auto.
E pa to,ja otiso par km do njega bajsem, objasnio problem,on covek ostavio sve i posao sa mnom , samo je klestima stego to crevo i upalio,posle mi zamenio nije hteo da naplati ,castio sam ga 1000 din,normalan covek a klinci koje sam zvao nece ni da saslusaju,kaze doterajte auto ostavite pa kad stignemo,znaci 300€ mogu tako da naplate

E pa to,ja otiso par km do njega bajsem, objasnio problem,on covek ostavio sve i posao sa mnom , samo je klestima stego to crevo i upalio,posle mi zamenio nije hteo da naplati ,castio sam ga 1000 din,normalan covek a klinci koje sam zvao nece ni da saslusaju,kaze doterajte auto ostavite pa kad stignemo,znaci 300€ mogu tako da naplate
Brate ko zna znanje zna ,svaka cast.

Jedan majstor kad se nadje dobar za auto ,kod njega se servisira ,nikad nisam imao reklamaciju koji god deo je bio zamenjen to je trajalalo dugo .
I kad neko zna svoj posao i poznaje auto i te modele ne treba njemu stalno da gleda preko OBD -a ako je nesto vezano za motor ili elektroniku pogotovo kad su neke sitnije stvari u pitanju koje se rutinski resavaju.

Nasao sam problem, problem je bio u regulatoru pritiska goriva koji ide ispod auta, kod tocka, problem je bio u njemu zato sto je u njemu crkao taj nepovratni ventil sto ima, na common rail sam prikljucio aparat koji meri pritisak goriva, i dok se cuje pumpa, gura do 4, 4 ipo bara i cim stane pumpa da zuji odma obori na nulu, inace hvala na pomoci, malo smo nesto novo naucili, druzili i tako, pozz, zatvaram temu

Back