pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.620
Videćete kada odete na kontrolu , ako to i dalje traje ,ali kako sam razumela to traje već 6 meseci , insistirajte na daljim pretragama i drugim pregledima - da se otkrije tačan razlog, uzrok.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hormoni štitne u redu?Da moracu ,dugo traje,a nema koje pregleda nisam radila,i eho abdomena,eho stitne ,na herpes zoster ,skener glave i to je sve bilo uredno
Kada se ne zna uzrok.Kako neobjasnjive
Koje simptome ste imaliImao sam i CMV izmedju ostalih
S obzirom da sam osim CMV imao i niz drugih (EBV, koksaki etc), ozbiljnijih infekcija, ne znam tacno koji je simptom od cega, ali to su uglavnom neke opste tegobe - vrtoglavica, zamor, trnjenje ruku i nogu, natekli limfni. Ono sto moze da ti se razvije kao dugorocna posledica EBV-a je hronicni umor, ne daj boze nikom.Koje simptome ste imali
Ja imam zarenje po rukama i nogama ne znam od cegaS obzirom da sam osim CMV imao i niz drugih (EBV, koksaki etc), ozbiljnijih infekcija, ne znam tacno koji je simptom od cega, ali to su uglavnom neke opste tegobe - vrtoglavica, zamor, trnjenje ruku i nogu, natekli limfni. Ono sto moze da ti se razvije kao dugorocna posledica EBV-a je hronicni umor, ne daj boze nikom.
Jel si se testirala i na neke druge viruse?Ja imam zarenje po rukama i nogama ne znam od cega
Jesam na herpes zoster negativan je a imam citomegalo virus antitela da sam ga prelezalaJel si se testirala i na neke druge viruse?
Moguce da je trnjenje ruku neka od posledica, i ja sam vev prelezao sve ove u trenutku kad sam se testirao, ali tada je steta vec nacinjena. Pikax je doktorica, ona to bolje zna.Jesam na herpes zoster negativan je a imam citomegalo virus antitela da sam ga prelezala
Nema te vise trnjenjeMoguce da je trnjenje ruku neka od posledica, i ja sam vev prelezao sve ove u trenutku kad sam se testirao, ali tada je steta vec nacinjena. Pikax je doktorica, ona to bolje zna.
Odlucio sam da ne obracam paznju na simptome toliko, jer bukvalno nema sta nisam imaoNema te vise trnjenje
Kako mislite nema sta niste imaliOdlucio sam da ne obracam paznju na simptome toliko, jer bukvalno nema sta nisam imao
Pa od simptoma, msm neke imam i sadaKako mislite nema sta niste imali