Читање мисли

E zas....raste, tako dobru temu....zbog xiaoyu ličnog egzibicionizma......

po meni je ovo dovoljno da vam ne bude odgovoreno ni na jedno pitanje....

Nemoj posle da se pitate zašto vam neko ne odgovara na lična pitanja ili pitanja čiji odgovor ne bi bio neki doprinos temi , ali bi bio izraz poštovanja prema vama , učesnicima foruma...

Betty:
do 6.000/tog posta se pretvarao...a ondaK je zbacio svoju jagnjećo-programersku kožu :lol:

Uvek sam ti pričala, DD, da se ne mož lako razlikovati programer od masovnog ubice :?

Tanka je linija... cesto su gubi osecaj odnosa realnog i virtuelnog... I tako...

Pritica je upravu... dajte da zacatujemo po jednu...
c030.gif
d026.gif

Tuzni_patak:
E zas....raste, tako dobru temu....zbog xiaoyu ličnog egzibicionizma......

po meni je ovo dovoljno da vam ne bude odgovoreno ni na jedno pitanje....

Nemoj posle da se pitate zašto vam neko ne odgovara na lična pitanja ili pitanja čiji odgovor ne bi bio neki doprinos temi , ali bi bio izraz poštovanja prema vama , učesnicima foruma...
Stvarno ne znam kako cemo bez tvojih prosvetljujucih odgovora ubuduce.
...koji, naravno, nemaju nikakve veze sa tvojim licnim egzibicionizmom, neeee...

Kao shto rekoh, ovde ko je imao sta pametno da kaze - rekao je odavno. Izadji malo napolje i igraj se sa drugom decom, svima ce prijati. Get a life, smorino!

Znaš kako, akalkuliju još i mogu da razumem, a prema mišljenju naučnika takvi ljudi se, za razliku od disleksičara ne smatraju glupima. Logičke bambuse, kao što je za to ilustrativni primer forumski kolega ispred mene, možeš da čitaš inter linearis, samo reči i onda ih povezuješ u misaone celine.. Agrafiju, aleksiju i sl. ubrajamo u patologiju, posebno nemogučnost verbalizacije iliti aleksitimiju.
Srećom, takve oblike zaostalosti moguće je sresti u prvom polugođu prvog razreda osnovne škole, na Forumu, u sličnim oblicima komunikacije ... tako da, metodološki, verbalizacija može da se usavrši na deci kada se insistra na fomulaciji pojmova i emocionalnih doživljaja.
Odrasle osobe su, u tom, smislu, izgubljeni slučajevi.
Ne, ne trudim se da čitam misli onih koji ne koriste 300 reči Do 1.000 ne pokušavam.
Može mi se...

popunjeni i medjuredovi...kad chitam svaki drugi red, a onda treci, peti sedmi...sve mi postaje kristalno jasno
...sva sreca da sam Gljiva, jer da nisam medju vama ljudima bila bi jako nesretna...cutala bi zbog blama...a jedino bi govorila :''Imate li koju zjalu, gladna sam''...Ja uvijek znam , zashto volim zivotinje...pogled jednog dobrocudnog psa, govori sve jezike...''

Back