Čitamo (volimo) li recenzije (komentare) svojih knjiga (radova)?

• Začetnik teme Začetnik teme Mika
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Mika

dream catcher
Poruka
24.291
Ja nisam napisala knjigu, niti imam takve ambicije, ali volim povremeno da pretvorim u slovo ono što mi je u duši...odatle i izbor u naslovu.

Ima ovde i drugi ko mene, a ima i onih koji jesu napisale knjigu ili više knjige.
Danas smo otvorile temu, @Susan Sto Helit je rekla da je ranije ovde bio veći feedback, a sad ga takoreći i nema. Složila sam se, i dodala da neki autori i ne žele da dobijaju komentare na svoje radove. Zašto je to tako?

Nije mi baš najjasnije.... Ko god piše, a pogotovo javno, svakako želi da ga ljudi čitaju. Mislim, ako ćeš da pišeš za svoju dušu, onda to zadržiš za sebe. Barem ja tako radim, ali dobro, ko sam pa ja. Ne znam, volela bih da mi neko od tih koji ne žele nikakav fidbek kažu zašto ne žele...

Pa da čujemo...

Hvala.

Evo, prva ću, da ponovim: da, volim da dobijem fidbek, makar i negativan.
Nisam mnogo pratila ostale blogove, pa ne znam kakva je s drugima situacija, priznajem. Zato me je i iznenadila informacija koju navodiš. Volela bih čuti zašto ljudi pišu javno, ali u isto vreme ne žele bilo čiji i kakav komentar na to.

Hvala.

Evo, prva ću, da ponovim: da, volim da dobijem fidbek, makar i negativan.
Nisam mnogo pratila ostale blogove, pa ne znam kakva je s drugima situacija, priznajem. Zato me je i iznenadila informacija koju navodiš. Volela bih čuti zašto ljudi pišu javno, ali u isto vreme ne žele bilo čiji i kakav komentar na to.
Volim i ja da dobijem komentare na ono sto sam napisala, mada se ne bavim time ozbiljno, ko sto sam rekla.
Povremeno ucestvujem na konkurse ovde, i ne, ne ucestvujem za pobedu, radovala sam se i na drugo i trece mesto, ne zbog ranga, vec zbog komentare koje sam citala.

Volim da pišem,onako za sebe..Ali volim i da se to što pišem pročita.
Komentari mogu i ne moraju da budu. Ne uobražavam da sam dovoljno
dobra da pišem na književnosti..jer ja sam slikar,nisam književnik.
Ne volim zadate teme..ni u slikanju ni u pisanju..
Da, mogu da razumem da su nekome komentari nebitni. To je ok. Ali, da ih zabranjuješ, ili se ljutiš ako ih dobiješ, makar bili i pozitivni? To je ono što me zanima i što mi nije jasno.

Ja, da budem potpuno iskreb, nemam nikakve emocije sto se tice komentara.
Ne kacim ono sto je bilo negde u ladici, da se tako izrazim.
Pisem kahovito, noshen trenutnom inspiracijom.
Ne pisem da bi se to bilo kome svidelo, a niciji komentar me ne zanima mnogo.
Vecina ljudi voli kad ih pohvale, ja ne - tada mi je neugodno...
a kritike me ne pogadjaju, ako ih ima, jer svako ima pravo na svoje misljenje.

Back