Mika
dream catcher
- Poruka
- 24.291
Ja nisam napisala knjigu, niti imam takve ambicije, ali volim povremeno da pretvorim u slovo ono što mi je u duši...odatle i izbor u naslovu.
Ima ovde i drugi ko mene, a ima i onih koji jesu napisale knjigu ili više knjige.
Danas smo otvorile temu, @Susan Sto Helit je rekla da je ranije ovde bio veći feedback, a sad ga takoreći i nema. Složila sam se, i dodala da neki autori i ne žele da dobijaju komentare na svoje radove. Zašto je to tako?
Pa da čujemo...
Ima ovde i drugi ko mene, a ima i onih koji jesu napisale knjigu ili više knjige.
Danas smo otvorile temu, @Susan Sto Helit je rekla da je ranije ovde bio veći feedback, a sad ga takoreći i nema. Složila sam se, i dodala da neki autori i ne žele da dobijaju komentare na svoje radove. Zašto je to tako?
Nije mi baš najjasnije.... Ko god piše, a pogotovo javno, svakako želi da ga ljudi čitaju. Mislim, ako ćeš da pišeš za svoju dušu, onda to zadržiš za sebe. Barem ja tako radim, ali dobro, ko sam pa ja. Ne znam, volela bih da mi neko od tih koji ne žele nikakav fidbek kažu zašto ne žele...
Pa da čujemo...