gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Da je dodirivanje/maženje lica partnera/ke intimnije od sexa
Šta mislite ?
Šta mislite ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da je dodirivanje/maženje lica partnera/ke intimnije od sexa
Šta mislite ?
jao AE jel znas ti da u ustima ima vise bakterije nego u dupetu, sa oprostenjem
dodirivanje/mazenje lica je defninitivno vrlo intimna radnja, a sex moze i da se "odradi"....
p.s.
mazenje ne mora da bude samo prsticima...![]()
ja hteo da ti kazem samo da preterujes i da se manete nekih fobija od toga samo farmaceuti imaju nestoŠta sada konstruišeš?
Pa ti se se ljubi sa dupetom, ovo je 21. vek.
ja hteo da ti kazem samo da preterujes i da se manete nekih fobija od toga samo farmaceuti imaju nesto
pantelija011@ Ne znam za osobu kojoj ne prija maženje u emotivnom odnosu. Ako vadiš kao i Leon iz konteksta ono što napišem, onda možmo do zore da kucamo ovako...Uglavnom se sporazumevam na srpskom, retko kada svahili, tako nije poenta da tumačiš šta mislim, nego da pročitaš šta sam napisala-to i mislim. Elem, nisam napisala kako se grozim maženja, kako me iritira da mi neko dira kosu, telo, nisam čak napisala ni da mi je ogavno dodirivanje lica, samo sam naglasila ako bi neko često to radio, čačkao po licu, to bi me smorilo...Nije maženje samo dodirivanje partnerskog lica.
- - - - - - - - - -
Iskreno da ti kažem nemam pojma o čemu ti to...Tema je o dodirivanju lica, prvo si prešao na usta i dupe, bakterije, a sada i na farmaceutsku mafiju![]()
ja il ti ko spomenuo dezinfeciju
Verujem da jesteDa je dodirivanje/maženje lica partnera/ke intimnije od sexa
Šta mislite ?
kažu da je maženje preko obraza pa sve do vilice područje koje je nama ostalo u pamćenju iz rane mladosti tačnije od rođenja to je regija gde mame maze svoje dijete . ..u praksi sam primjetila kod pacijenata koje su obolili od težeg oblika demencije izgubili govor i apsolutno nisu više u ovom svijetu da kad ih pomazim po obrazu oni se umire dišu smireno a puste i suze .....
kažu da je maženje preko obraza pa sve do vilice područje koje je nama ostalo u pamćenju iz rane mladosti tačnije od rođenja to je regija gde mame maze svoje dijete . ..u praksi sam primjetila kod pacijenata koje su obolili od težeg oblika demencije izgubili govor i apsolutno nisu više u ovom svijetu da kad ih pomazim po obrazu oni se umire dišu smireno a puste i suze .....
pa ti vrsis experimente in vivo!![]()
To je tuzno ubi boze..kao deca..Ozbiljno ti kažem![]()
Msm da su to finese, nekome je to vrhunac intime, nekome nebitno.
Lično meni bi smetalo da mi neko prčka prstima po licu često, da mu je to način izražavana bliskosti...Pretpostavljam da bih tada uvek nosila sredstvo za dezinfekciju ruku pri sebi, ne samo vlažne maramice, nego nešto jače![]()
Znaci
Ako te tako ne dodiruje onda te ne voli .....jer je ledena persona ...?