Čitam ...

Da je dodirivanje/maženje lica partnera/ke intimnije od sexa

Šta mislite ?

Msm da su to finese, nekome je to vrhunac intime, nekome nebitno.
Lično meni bi smetalo da mi neko prčka prstima po licu često, da mu je to način izražavana bliskosti...Pretpostavljam da bih tada uvek nosila sredstvo za dezinfekciju ruku pri sebi, ne samo vlažne maramice, nego nešto jače :lol:

jao AE jel znas ti da u ustima ima vise bakterije nego u dupetu, sa oprostenjem

Šta sada konstruišeš :lol:?
Pa ti se se ljubi sa dupetom, ovo je 21. vek.

- - - - - - - - - -

dodirivanje/mazenje lica je defninitivno vrlo intimna radnja, a sex moze i da se "odradi"....:ok:

p.s.
mazenje ne mora da bude samo prsticima... :per:

Ako ćemo tako, sve može da se odradi, ako sa tim ciljem krećeš...Ne fokusiram se na ,,odrađivanje" pričam iz nekog uobičajenog ugla, gde ne ulećeš u sex radi sexa.
Kao ne možeš dodir da odradiš, a sve ostalo možeš...
E pantelijaaaaaaaaaaaa...

Ako ćemo tako, sve može da se odradi, ako sa tim ciljem krećeš...Ne fokusiram se na ,,odrađivanje" pričam iz nekog uobičajenog ugla, gde ne ulećeš u sex radi sexa.
Kao ne možeš dodir da odradiš, a sve ostalo možeš...
E pantelijaaaaaaaaaaaa...[/QUOTE]

meni prija mazenje i odmah iza toga ne zurim na dezinfekciju, al o ukusima necemo ovom prilikom :cmok:

pantelija011@ Ne znam za osobu kojoj ne prija maženje u emotivnom odnosu. Ako vadiš kao i Leon iz konteksta ono što napišem, onda možmo do zore da kucamo ovako...Uglavnom se sporazumevam na srpskom, retko kada svahili, tako nije poenta da tumačiš šta mislim, nego da pročitaš šta sam napisala-to i mislim. Elem, nisam napisala kako se grozim maženja, kako me iritira da mi neko dira kosu, telo, nisam čak napisala ni da mi je ogavno dodirivanje lica, samo sam naglasila ako bi neko često to radio, čačkao po licu, to bi me smorilo...Nije maženje samo dodirivanje partnerskog lica.

- - - - - - - - - -

ja hteo da ti kazem samo da preterujes i da se manete nekih fobija od toga samo farmaceuti imaju nesto

Iskreno da ti kažem nemam pojma o čemu ti to...Tema je o dodirivanju lica, prvo si prešao na usta i dupe, bakterije, a sada i na farmaceutsku mafiju :lol:

pantelija011@ Ne znam za osobu kojoj ne prija maženje u emotivnom odnosu. Ako vadiš kao i Leon iz konteksta ono što napišem, onda možmo do zore da kucamo ovako...Uglavnom se sporazumevam na srpskom, retko kada svahili, tako nije poenta da tumačiš šta mislim, nego da pročitaš šta sam napisala-to i mislim. Elem, nisam napisala kako se grozim maženja, kako me iritira da mi neko dira kosu, telo, nisam čak napisala ni da mi je ogavno dodirivanje lica, samo sam naglasila ako bi neko često to radio, čačkao po licu, to bi me smorilo...Nije maženje samo dodirivanje partnerskog lica.

- - - - - - - - - -

Iskreno da ti kažem nemam pojma o čemu ti to...Tema je o dodirivanju lica, prvo si prešao na usta i dupe, bakterije, a sada i na farmaceutsku mafiju :lol:

ja il ti ko spomenuo dezinfeciju

ja il ti ko spomenuo dezinfeciju

Molim te, pređi na temu ,,opišite kolegu LJIS-a" kako bih iznela utisak....:manikir: (da ne zaboravim kasnije)
Naravno da sam ja pominjala dezinfekciju, ali sam stavila i smajlija, nisam ti ja kriva što si me zamislio u skafanderu kao da se nalazim u radioaktivnom prostoru,ili može biti sa hirurškom maskom, rukavicama i kapicom...
Poentu neću da objašnjavam...Jasna je. Nekome smeta da mu neko čačka kosu, nekome ovo, ono...Meni ne smeta kada je neko bukvalista, ali totalno me dovede u situaciju da se priključim na infuziju (zbog malaksalosti), kako bih odgovorila na post :rotf:

kažu da je maženje preko obraza pa sve do vilice područje koje je nama ostalo u pamćenju iz rane mladosti tačnije od rođenja to je regija gde mame maze svoje dijete . ..u praksi sam primjetila kod pacijenata koje su obolili od težeg oblika demencije izgubili govor i apsolutno nisu više u ovom svijetu da kad ih pomazim po obrazu oni se umire dišu smireno a puste i suze .....

kažu da je maženje preko obraza pa sve do vilice područje koje je nama ostalo u pamćenju iz rane mladosti tačnije od rođenja to je regija gde mame maze svoje dijete . ..u praksi sam primjetila kod pacijenata koje su obolili od težeg oblika demencije izgubili govor i apsolutno nisu više u ovom svijetu da kad ih pomazim po obrazu oni se umire dišu smireno a puste i suze .....
:sad2: a daaaaj....jadni...

pa ti vrsis experimente in vivo! :hahaha:

Msm da su to finese, nekome je to vrhunac intime, nekome nebitno.
Lično meni bi smetalo da mi neko prčka prstima po licu često, da mu je to način izražavana bliskosti...Pretpostavljam da bih tada uvek nosila sredstvo za dezinfekciju ruku pri sebi, ne samo vlažne maramice, nego nešto jače :lol:

Nemoj im zamerati, neiskusno je to sve, kazi im lepo da ima nesto i u diranju sisa preko majice. :lol:

Back