Čitačice foruma

O čemu pričaš, kakvo prosipanje?

o sitnom, bash sitnom prosipanju...

ni meni nije bas najjasnije sta je htela reci
mada mislim da nije ni bitno:)

dobro mislish...

Meni nije, ali mislim da Heleni jeste, pa sam mislio da se oglasim i dam joj šlagvort da obrazloži.
Jednom joj pomenem Švicu i onda bivam pominjan svakih nekoliko dana u raznim situacijama. Da sam znao ne bih ni pokušavao da se šalim. To mi je za nauk.

vrlo sam polaskana shto pratish shta pishem po forumu, ali poshto ni ti ne znash kada se ja shalim, potrudicu se da te vishe ne spominjem...

Ne bih želeo da te uvredim, ali ne pratim šta ti pišeš na Forumu, nego s vremena na vreme pogledam da li sam citiran ili pominjan.
Što se mene tiče, možeš da se šališ. Prepoznao sam da su ono ranije bile šale, ali uz ovaj smajli (:neutral:) nisam ukapirao najnoviju šalu. Mism, ne bih je ukapirao ni bez smajlija.

Ebote, oko čega se ja raspravljam...
Ako hoćeš pominji me i šali se, a ako hoćeš da izbegavaš da me pominješ, onda izbegavaj.
U, je.

uf, da je ovo sad bila shala dobio bi neshto drugachiji odgovor...
ti si potegao prichu o mojim postovima gde ispade da sam ne razumejuci da se shalish nastavila svako malo da te pominjem... sad tvrdish drugachije, da si znao da se shalim... onda se postavlja pitanje ako si znao, chemu uopshte spominjanje tih postova... nebitno... zaboravi...

...šta sam propustila??! Tek što stigoh s mora pa k'o velim- daj da vidim dešava li se što??!

p.s. Sad više čitam, povremeno nešto kažem( pametno, naravno :lol:) - tek da neki vide da sam živa....I obavezno stavim neki smajlić-tek da vide u kakvom sam modu....:mrgreen:

Poslednja izmena:
Ima tema na forumu koje me jednostavno neinteresuju ali naravno da ih prelistam,cisto iz neke znatizelje da vidim koliko smo u stvari svi razliciti sto je jako dobro.
Ali ima tema gde se ukljucujem u razgovor kada imam sta pametno da kazem ili dam neki savet :D

Back