Cistoca je pola .... braka

Cesto se desava da se bracni partneri vec posle par godina braka jako - zapuste.

Osecaju se sigurno.

Zene se ugoje, ne vode mnogo racuna o svom izgledu ni higijeni, a neki muskarci se cak i ne kupaju svaki dan, ni ne menjaju gace!

Onda posle im je (i jednima i drugima) krivo ako partner iznenada pronadje nekog ko je CIST, DOTERAN I UREDAN.
pa kolko sam ja primetila nije to bas svuda tako...ovde i zene i muskarci vode mnogo vise racuna nego kod nas, a primetila sam to u vecini zemalja gde je standard visi :confused: e sada, kad nemas repa,umesto ne znam recimo lososa, salate,voca i sta god vec za rucak ces da kupis pastetu, sapunjaru i lebac da se najedes,pa jos kad dodju deca,kolko para ti isisaju iz novcanika,i onda se verujem dosta ljudi dovede u situaciju da niti mogu da idu po frizerima,teretanama,niti se hrane ispravno niti bilo sta....mada dosta je i u vezi sa tim kako si vaspitan...imas ljude koji se po nedelju dana ne kupaju ni ko omladinci a tek kad se raspadnu ni ne pomisljaju na to. osecas kako im kosa smrdi na masno, a i stroke krenu da smrduckaju...:roll: kod nas ni mladi ljudi nemaju neku kulturu pranja,osetis jednostavno,al zato vole da puknu pare na novu odecu,solarijume a ispod fazon...kaljave gace :neutral:

a muskarci su posebno katastrofalni...gledam ove moje godiste,mladi ljudi pustili stomacine,smrde na ustajalost, za dezodorans nisu culi a ne zelim ni da razmisljam o donjem vesu :neutral: i takvu strvinu kad dovedes kuci,sa godinama sigurno nece postati bolji.....a na stranu sto izgleda ko svoj deda usred preuranjene raspalosti :neutral:

a u ovim mladjim generacijama,ni devojcice nisu bolje.sve imaju guzice i noge ko kante i stubove,a nemaju ni 20 godina...prosto ne znas esu li krivi roditelji sto im deca nemaju nikakvu svest il sama deca...jer ih nista ni ne zanima....

a takvi sa godinama retko postanu bolji.

Cesto se desava da se bracni partneri vec posle par godina braka jako - zapuste.

Osecaju se sigurno.

Zene se ugoje, ne vode mnogo racuna o svom izgledu ni higijeni, a neki muskarci se cak i ne kupaju svaki dan, ni ne menjaju gace!

Onda posle im je (i jednima i drugima) krivo ako partner iznenada pronadje nekog ko je CIST, DOTERAN I UREDAN.

Јој ма уђеш у тролу и видиш да се пола људи не купа.
Ми смо штрокава нација.

Osecaju se sigurno.

Ovo sam i ja primetila (ali to nije globalan fenome, nisu SVI takvi, već samo jedan sloj) i ne dopada mi se to ... s druge strane, kad neko ima problematičan brak, dopre do depresije, verovatno mu je onda "zadnja rupa na svirali" da sebe doteruje.
Ili naiđe takav momenat (sitna dečica), pa majke ne stižu da budu ko na modnoj pisti...

Da bi brak bio uspešan, i sami pojedinci (sami za sebe) moraju biti uspešni, spremni da ulažu u sebe...pa će ulagati i u brak.

A samo da znaš koliko grešiš!
Sasvim je normalno da posle 40-te hormoni drugačije funkcionišu i ceo metabolizam se menja. Žena se golji, mišići popuštaju. Na visokoj ženi se to ne vidi toliko, a na nama sitnima strašno, ličimo na knedle.
Ja sam od onih vrlo, vrlo sitnih. Jako sam niska i do 38. godine mi je normalna kilaža bila 42-45.
Sad imam skoro 60 kila i koliko god me to nervira - ne mogu da ih skinem. Dosad mi je skidanje po 2 kile nedeljno bila sitnica, ali sada jednostavno NE IDE.
Slažem se da ni muškarac ni žena ne treba da se potpuno opuste. Svi treba da budemo zadovoljni svojim izgledom, jer ako ne cenimo sami sebe neće nas ni ostali.
Higijena, frizura, šminka, dobar parfem i pokoji modni trend svakom čine samo dobro.
Problem je što ljudi stare u duši, umore se, zapuste, i samo gledaju kako da bezbolno proguraju dan po dan.
To su uglavnom oni kojima je stalni refren: "U moje vreme", "Kad sam ja bio mlad" i slično.

Da, i na to sam pomislila, zamore se ljudi od života ....

Osecaju se sigurno.

Гаће па гаће.
Шта саветујеш, развод или љубавнице као средство за одржавање пријатних мириса у браку? :mrgreen: ;)

Moja svekrva to već godinama rešava sopstvenom spavaćom sobom.:)
Nedavno je i deda dobio svoju sobu, jer baba neće da trpi haos i deponiju koju on stvara oko sebe. Za smrad da ne pričam: juče je nešto svratio kod nas, i posle sam morala da pravim promaju. Tačno bazdi na neoprano, buđ, plesan...:bljak:
A nije neki glupak - intelektualac je, profesor lingvistike, i ceni sebe izuzetno visoko...:eek:
Za razliku od njega, baba je sasvim O.K.

Moja svekrva to već godinama rešava sopstvenom spavaćom sobom.:)
Nedavno je i deda dobio svoju sobu, jer baba neće da trpi haos i deponiju koju on stvara oko sebe. Za smrad da ne pričam: juče je nešto svratio kod nas, i posle sam morala da pravim promaju. Tačno bazdi na neoprano, buđ, plesan...:bljak:
A nije neki glupak - intelektualac je, profesor lingvistike, i ceni sebe izuzetno visoko...:eek:
Za razliku od njega, baba je sasvim O.K.
ahahahahah tacno znam na sta mislis :lol: ne znam zasto,ali vecina deda ima te tripove kad omatore da brloze gomilu neke starudije,kartona,krpetina,poluraspalih knjiga i slicno :lol: moj deda je isto brlozio svasta i pred smrt kao oce da nam da....a nas blam da ga odbijemo da se ne uvredi covek,al ono...kojeg je tu haosa i djubrista bilo :hahaha:

ahahahahah tacno znam na sta mislis :lol: ne znam zasto,ali vecina deda ima te tripove kad omatore da brloze gomilu neke starudije,kartona,krpetina,poluraspalih knjiga i slicno :lol: moj deda je isto brlozio svasta i pred smrt kao oce da nam da....a nas blam da ga odbijemo da se ne uvredi covek,al ono...kojeg je tu haosa i djubrista bilo :hahaha:

To je isto radio i moj otac....A ja sam se isto tako ponasao...I danas se kajem zbog toga...

Medju tim stari papirima i knjizurinama je bilo veoma vrednih stvari...Ciju vrednost tada nisam razumeo, ali sad razumem.

Ma ovaj ne skuplja samo starjače nego je i kupoholičar. Sve slaže na gomile, u sobi ima i par hiljada knjiga pa tu caruju prašina, paučina, buđ a izgleda i miševi. On u svemu tome spava i drži garderobu + još kad se ne okupa i ne presvuče + kad se naljoska domaće rakije...
Bljak!
On takav je godinama profesor i onda se žali kako deca nemaju poštovanja prema nastavnicima. Baš čudno zašto!

Juče sam kukala iz sveg glasa na tu temu....
Skockala se, bila kod manikira, prethodno, kao svaka dobra žena i majka sredila kuhinju i skuvala ručak i šta..vratim se, ono puna sudopera, šank i kuhinja prljavih sudova..
jelte, a kako zamišljate da imate ženice nežnih ruku kojim će vas milovati a da istovremeno zapnu i peru sudove i ribaju šporet i kupaltilo...i ne pričajte mi o rukavicama!!!to ne pali!!!!

Back