cisti horor

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
juce sam gledala ovaj film

dakle evo vam trajler a ja sam tachno doshla do drugog klipa borba u autu i ugasila sam tv

Dakle ovaj film se ne preporuchuje gledalacima ispod 16 godina

mene sad zanima kakvi su to mozgovi sto "smisle" ovakav film?

da li su ti ljudi normalni?

dakle evo vam trajler a ja sam tachno doshla do drugog klipa borba u autu i ugasila sam tv

Tjao:)

Taj film je klasičan horor film kojem su glavni aduti neočekivane šokantne scene .Kao one starinske lutke koje iskaču iz kutije.Dok gledaš film uljukaju te početnom dosadnom pričom u ležernost a onda sledi prvi šok,neka neočekivana scena.Posle toga počinješ da se igraš detektiva,razmišljajući -e sad dolazi nova scena,ali ništa od toga,jer su tvorci filma predvideli to.I taman kada se opet opustiš, tada sledi novi šok.:lol:
Sa te tačke gledišta film je zapravo izuzetno uspešan i dobar za taj žanr .

Što se tiče morala takve vrste filma,ta vrsta filma ima svoju publiku ,koja želi da oseti isto ono što donosi i vožnja vrteškom u luna parku.A to je snažna doza adrenalina.Što će reći da publika kojoj je takva vrsta filmova namenejna savršeno zna šta im se nudi. i oni upravo i očekuju to. Druga je stvar što često zadesi da takav film odgleda neka osoba koja je zalutala na televiziji ne videći natpis 18 + i ne razmišljajući o naslovu filma koji dovoljno govori za sebe,kao i činjenici da se film daje kasno noću.Niti se raspitala o filmu.Kao što se desilo tebi.:lol:

Poslednja izmena:
Уопште није неки хорор, има можда две сцене на препад и то је то, више је одвратан због те бабе.

Nema glupljeg filma od ovog..
Dan danas se zezamo na racun ove babe sto sisa bradu,hehehe....
PS gledala sam na poslu,izmedju ostalog i ovaj sheat od filma.
Baba je pobedila:klap:

pa i horor je morbidan

Zavisi koja vrsta horor žanra je u pitanju,ne postoji jedan horor.Film koji si odgledala je samo jedan od podžanrova horora i to jedan od najgorih i najnaivnijih.Najbolji horori nisu toliko ogoljeni i ne cimaju na tako očigledan način,često i nisu horori,nego neki drugi filmski žanr.Ali nakon takvog prividno naivnijeg filma sedećeš dugo vremena,buljeći u ekran,ispražnjenog uma i osećajući se vrlo loše.:hahaha:

Dobar primer je naš film Variola vera,koji tehnički nije horor,ali od kojeg se i danas ježim.

... obrati pažnju ko je režirao.
Lik koji je napravio klasike

Čovek se čitav život sprda sa tom ikonografijom, te tako i ovo treba gledati - ovo je parodija na horor.
Bome,prva polovina prvog dela je prilicno zajebana.
Zavisi koja vrsta horor žanra je u pitanju,ne postoji jedan horor.Film koji si odgledala je samo jedan od podžanrova horora i to jedan od najgorih i najnaivnijih.Najbolji horori nisu toliko ogoljeni i ne cimaju na tako očigledan način,često i nisu horori,nego neki drugi filmski žanr.Ali nakon takvog prividno naivnijeg filma sedećeš dugo vremena,buljeći u ekran,ispražnjenog uma i osećajući se vrlo loše.:hahaha:

Dobar primer je naš film Variola vera,koji tehnički nije horor,ali od kojeg se i danas ježim.
Jes vala,secam se prvi put kad sam ga gledao napunio sam gace. :D

zasto neko voli da gleda horor?

da li su to uiopste zdrave osobe?

nema to veze od vrste

pricham o chinjenici da individum pati individuma a nekad se omijesha i nizha sila demoni. itd

zasto neko voli da gleda horor?

da li su to uiopste zdrave osobe?

To je zanimljivo pitanje.Jedne godine kada sam bio u nekoj prolaznoj depresiji prouzrokovanoj nekim okolnostima ,sam intenzivnije gledao horor filmove.Ali kad je to prošlo omiljeni film mi je bio crtać Ratatouille :lol:
Pouka priče je- ne moraš biti izopačen ili zao ili ćaknut da bi gledao horor filmove.

Ja ih volim gledati zbog nasilja,ali i price su mnogo bolje i zanimljivije od akcionih filmova,komedije... Nijedan film ne moze da te ostavi bez teksta i da ti oduva pamet kao dobar horror.

To je uobičajen razlog zašto ljudi gledaju horor filmove.Horor filmovi su prilično maštoviti sa odličnim zapletima.Recimo Hostel,prvi deo,kada bi se zanemarile sve one koljačke scene je zapravo odličan triler.

Ja ih volim gledati zbog nasilja,ali i price su mnogo bolje i zanimljivije od akcionih filmova,komedije... Nijedan film ne moze da te ostavi bez teksta i da ti oduva pamet kao dobar horror.

ja naprimjer volim da gledam ljubavne filmove:) da uzdishem, plachem i da pronalazim sebe u njima

to mi odgovara i s vremena na vrijeme ja moram da odgledam makar jedan sama sa chashu vina uz prigusheno svijetlo, to me bash pravi srechnom

dakle pomalao se identifikujem sa time sto odgledam

dakle........ako ti osetjash shta i ja gledajutji ljubavne filmove onda se ja plasim tebe

Back