Na toj plaži u Surfers Paradise-u sam čekao novu 1992 godinu

Samo tada sam bio i nikada više, i voleo bih da se neki put ponovo obrem, da vidim kako i u kom pravcu se to sve razvilo, ako jeste. Iskreno, mene je tamo taj deo sveta tada oduševio i Australija je veliki turistički doživljaj, jedan od najboljih, šteta što je toliko daleko pa je većina svetskih turista nikada i ne vidi.
Iste godine ali na leto sam se prvi put obreo i na Floridi. Miami je tada bio još uvek grad kokain cowboya i u poredjenju sa australijskim Gold Coast regionom bio je prava rupa. 1992 na čuvenom Ocean drive-u nisi mogao ljudski kafu da popiješ. Bili su oni strošni hoteli i neke kubanske kafeterije koje su kuvale onu preslatku kubansku kafu i kad ih pitaš, rodjaci bre imate li vi espresso, cappucciner ili nešto slično, ma jok bre, nije toga bilo,samo cafe con lecce. Kroz godine sam posle bio u Majamiju još mnogo puta i naravno, znamo šta je bilo i kako se to sve razvilo dolaskom Versace-a i svega što se desilo posle. Zato kažem, voleo bih da vidim "Serfis Paradajz" ponovo i uporedim. Tada, '92 je bio top svetska turistička destinacija.