Vidis dobro da si naglasio , ja mislio da je ostalo bilo udaljeno pa je mrzelo , a obicno su te prostorije na ulazu , pa su im prve....
@marsijaner ja nesto i ne dobijam taj epilog....to da te posle uvazavaju..
Ja imam drugaciji epilog...mene kad vide tamo gde sam napravio neki dar mar, onda se odmah neka nacrta do mene i gledaju da sto pre izadjem iz te ustanove...takav utisak verovatno sam ostavio da mi smesenje ne pomaze, pa onda gledaju da posalju onu koja razume i da da sve sto treba (ne mislim ona licno ) da izadjem sto pre...
Sto mi kazuje da si ti pravio dar mar na nivou ekspoziture, a pozivao se na pravo drzave, a ja napravim dar mar gore, pa kad ih onako pobesnele izdrljaju , onda je kiselo grozdje, ali mora da se guta.
Tvoj nacin je valjda bolji, cim su ljubazni prema tebi...mene se vise plase da ne predjem u mod ebanje keve...imam taj mod...ovako me mozes zaebavati kako hoces, ali kad krenem, onda rusvaj zivi...ali da ne bude da sad glumatamo , pravno sudski sam potkovan, ne to kao ti, ti si pravno institucionalno mada pitanje je koliko je i to tacno (hocu reci da se namerno kriju zakonske obaveze koje banke imaju prema gradjanima, a NBS je duzna da ih ispuni, i to zna samo nekoliko ljudi i verovatno neki advokati ali oni to teraju na sud....) ali ti treba telefon ili email osobe koja ima autoritet da pozove vrh banke pa onda nanize do direktora ekspoziture da bi se to resavalo tako.