"Čist bezobrazluk! Povela je bebu da bi je PUSTILI PREKO REDA"

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
129.933
Tolerancija, empatija, i osnovna ljudska pristojnost je za neke ljude izgleda nepoznat pojam. Rešili su da osude ženu koja je sa bebom u kolicima došla u poštu, i zamislite bezorazluka -PROŠLA PREKO REDA!

Fotografija iz jedne beogradske pošte na kojoj se vidi majka sa bebom u kolicima danas je izazvala lavinu komentara na Tviteru. Muškarac koji je fotku objavio osudio je majku i istakao kako "bebu iskorišćava kako bi prošla preko reda u pošti", ali srećom, glasniji su bili oni koji su njegov potez žestoko osudili.

RNWk9kpTURBXy85NzcwM2ExZGYwMTU5NzljYTU2M2M0NzQ3OWMwYmU5Zi5qcGeRkwLNAp4AgaEwBQ

Svi ćete reći: "Jooj, žena sa bebom, pustite je preko reda". A ja ću reći da je ovo čist bezobrazluk i iskorišćavanje dece! Ovo je već treća žena koja dolazi u poštu sa kolicima! Samo razmislite... sedi tako žena kući i razmišlja u fazonu: "hmmm ne čeka mi se red, hajde da povedem dete sa sobom pustiće me preko reda". Jer realno, deca se šetaju u parkovima, a ne u poštama - napisao je.

Na njegovu groznu konstataciju ljudi su odgovorili strašnim osudama. Ne na račun majki, već na njegov, naravno.

Pa najbolje da bebu ostavi kod kuće, sama nek se čuva i nek čeka mamu da se vrati iz pošte. Da se slučajno nenormalni ljudi ne ljute", "možda joj muž radi ceo dan i ona mora do pošte a neće da ostavi dete samo kući", "najbolje je što čovek misli da je bolje da dete ostavi (najverovatnije samo) kući", bili su samo neki od zgroženih komentara sa kojima se mi apsolutno slažemo.

moram priznati da se potpuno slazem sa ovom zenom koja se zali.

decu zloupotrebljavaju ne razmisljajuci koliko tom detetu prija da bude u zatvorenom i zagusljivom prostoru, u ovo doba i mozda punom virusa,.zato sto ih mrzi da sacekaju kao i drugi.

decu treba u parkove sto rece ova zena a ne smrdljive poste i prodavnice.

ulazim ja tako i cekam red...sa dva gremlina...i niko da kaze izvolite :D
Ali tata meka srca SVE MOZE SAMO NE DA SE PSUJU PENZIONERI...
i svi "ajte vi preko reda" E necu. Juce niste pustili moju zenu e sad "koncert"...gremlins live materVam kao vaspitanu.

ki ki ki niko da kaze medjedu (meni) smiri ih, samo cute, jer cekamo red z:lol: a vremena na pretek...ma ....
zenu sa mala deca zahebavaju ali tati od 110kg niko nista da kaze!!!!! Slucajnost ... Pa nije

koliko puta mi je precutala sikaniranje kao trudnica i sama sa decom jer zna da sam
10000000 ludji za :heart: i decu nego kad sam na litrama piva...

Strasno je sto senprave pametne u redovima zene, necije majke, zaboravile kako je bre najozbiljniji posao na svetu cuvati nase male gremline.

Ali kako cute svi u raznim objektima kada je tu medjed (moja malenkost) umesto mame.
Brinu za vilice i vestacke zube. A ortopedi iz reda navijaju za mene z:lol:

Materim...ma cutim, miran sam, malo samo dekocentrisan... miran..miran
haaaaa saruljo yioime #nije se desilo

Poslednja izmena:
problem je sto ta zloupotreba smanjuje emaptiju kod ljudi i sto kad neka zena zaista i mora sa detetom u takav objekat niko je vise nece propustati.
Bas žene u vreme korone,namerno vode decu u redove.
I očevi sa malom decom se puštaju preko reda
Ti u zadnje vreme imaš puno mizogenih komentara
Bezobraznice koriste decu da izbegnu red,vruće im u stanu ,sigurno je klimaks i sl

Tolerancija, empatija, i osnovna ljudska pristojnost je za neke ljude izgleda nepoznat pojam. Rešili su da osude ženu koja je sa bebom u kolicima došla u poštu, i zamislite bezorazluka -PROŠLA PREKO REDA!

Fotografija iz jedne beogradske pošte na kojoj se vidi majka sa bebom u kolicima danas je izazvala lavinu komentara na Tviteru. Muškarac koji je fotku objavio osudio je majku i istakao kako "bebu iskorišćava kako bi prošla preko reda u pošti", ali srećom, glasniji su bili oni koji su njegov potez žestoko osudili.

RNWk9kpTURBXy85NzcwM2ExZGYwMTU5NzljYTU2M2M0NzQ3OWMwYmU5Zi5qcGeRkwLNAp4AgaEwBQ

Svi ćete reći: "Jooj, žena sa bebom, pustite je preko reda". A ja ću reći da je ovo čist bezobrazluk i iskorišćavanje dece! Ovo je već treća žena koja dolazi u poštu sa kolicima! Samo razmislite... sedi tako žena kući i razmišlja u fazonu: "hmmm ne čeka mi se red, hajde da povedem dete sa sobom pustiće me preko reda". Jer realno, deca se šetaju u parkovima, a ne u poštama - napisao je.

Na njegovu groznu konstataciju ljudi su odgovorili strašnim osudama. Ne na račun majki, već na njegov, naravno.

Pa najbolje da bebu ostavi kod kuće, sama nek se čuva i nek čeka mamu da se vrati iz pošte. Da se slučajno nenormalni ljudi ne ljute", "možda joj muž radi ceo dan i ona mora do pošte a neće da ostavi dete samo kući", "najbolje je što čovek misli da je bolje da dete ostavi (najverovatnije samo) kući", bili su samo neki od zgroženih komentara sa kojima se mi apsolutno slažemo.

moram priznati da se potpuno slazem sa ovom zenom koja se zali.

decu zloupotrebljavaju ne razmisljajuci koliko tom detetu prija da bude u zatvorenom i zagusljivom prostoru, u ovo doba i mozda punom virusa,.zato sto ih mrzi da sacekaju kao i drugi.

decu treba u parkove sto rece ova zena a ne smrdljive poste i prodavnice.
Kakav debilizam. Ima nas svakakvih, ja nemam bebu ali uđem preko reda, samo što ja samo tražim stolicu da sednem da ne bi pala, uopšte mi nije cilj da prođem da bi završila pre onih koji su već bili u redu.

Stari, provereni trik koji uvek pali. Nagledala sam se takvih situacija....

Mislis da svi mogu da upisu dete u vrtic?
Da svi imaaju "baka servis"?

Da li si cula slucajno za
ON LINE BANKING....sedis kuci i placas racune preko mobilnog telefona ili kompa.

A sad zamisli ljude koji nisu i nemaju.

Sram te bre bilo komentara "trik"

Poslednja izmena od moderatora:
Bas žene u vreme korone,namerno vode decu u redove.
I očevi sa malom decom se puštaju preko reda
Ti u zadnje vreme imaš puno mizogenih komentara
Bezobraznice koriste decu da izbegnu red,vruće im u stanu ,sigurno je klimaks i sl
ma da..sav sam mizogin

i kad vec zelis da vredjas fensi izrazima, bar ih nauci
nije mizogenija nego mizoginija

niko tu nije genije

Poslednja izmena:
Ovde se tačno vidi ko je roditelj...

nije tacno .... vidi se ko je samoziva skotina.
A decu naprca i crni "pripadnik manjina"

Najtuznije je kad neko je je " roditelj" pocne da se pravi pametan dok se.ceka red.
Ja sam malo puko sa zivcima jer meni niko nikada nesto da zucne ali :heart: pravili marsovcem i idijotom dok je cekala neke redove.
Pa kako to ? Kad konjina od 110 kg je sa decom sve lepo ali kad je mama od 68-75kg trpi najjadnije maliciozne komentare?

ma ... pijem lek...dobar sam...muran ko bubica ne svadjam se ... diskutujem.
Malo samo na notw napusavam...

nije tacno .... vidi se ko je samoziva skotina.
A decu naprca i crni "pripadnik manjina"

Najtuznije je kad neko je je " roditelj" pocne da se pravi pametan dok se.ceka red.
Ja sam malo puko sa zivcima jer meni niko nikada nesto da zucne ali :heart: pravili marsovcem i idijotom dok je cekala neke redove.
Pa kako to ? Kad konjina od 110 kg je sa decom sve lepo ali kad je mama od 68-75kg trpi najjadnije maliciozne komentare?

ma ... pijem lek...dobar sam...muran ko bubica ne svadjam se ... diskutujem.
Malo samo na notw napusavam...
E, a šta će da bude ako i mama nabaci 110 kila, a?

Back