mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Profender se odvaja od ektoantiparazitika. Kajo, neka ga jos jedno dve nedelje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neće se taj podgojiti dokle god ga ne sterilišemo.Ako ste hteli da ga očistite i od buva - trebali ste da mu stavite Advocate.
F-line je prilično bezbedan preparat ,međutim ne daje se isuviše mršavim životinjama. Sačekaj te da se malo oporavi i da mu se kudikamo vrati telesna masa. pa stavite Front line.
Moze li neko da mi da savet u vezi sa bolesnim labradorom . Imao je parazite. Veterinar mu je tri dana davao inekcije . Danas je pas povratio nesto sto podseca na izmet. Veterinar mi je juce rekao da se stvorio cep. Danas kad sam ga pozvala da dodje on je rekao da nema vremena danas i da mu stavljam sapunicu kako bi isao napolje. On i dalje povraca i ne ide u wc. Sta da radim?
Ako uopste postoji drugi, u manjim gradovima je to zaista katastrofa.Da ga vodis kod drugog veta.
Jeste sve povrati. Stavila sam mu i cepice. Izbacuje sluz umesto izmeta.
Pas je star godinu i po. Ciscen pre dva meseca. Jede granuliranu hranu. Izbacuje gliste bele boje. Ali izbacio je i neka dva crna parazita. Inace nista sad ne izbacuje napolje sem sluzi. Ide u setnju. Ali ne moze da pije vodu, a kamoli da jede. Veterinar mu je davao i glukozu. Ali ga nije uopste pipaoInace on dodje do hrane i vode ali jednostavno ne moze da pije.