ne znam da li sam na dobroj temi, ali imam pitanje za sve koji imaju sličnu situaciju: Kako vi čistite tuš kabinu, konkretno tuš kadicu?
kao i svi, nanesem sredstvo istrljam i sačekam pa još jedom istrljam, ali hemija je baš jaka, a to sve se radi direktno saget iznad tuš kadice, naročito uz domestos i tako to.
Da li imate neku preporuku za *četku* za ribanje sa dugom drškom, kako se pokazala ona što ima baterije, mada mi se ne čini nešto bogzna? nisam pronašla ništa odgovarajuće što ima mogućnost pomeranja glave pod različitim uglovima i slično... pa ako neko ima savet? smučilo mi se klasično čišćenje jer osećam da hemikalije imaju jaka isparenja.
Što se tiče pitanja sa početka, mene je spasio robot usisivač jer ga uključim svaki ili svaki drugi dan i on lepo održava podove, a na svakih 2-3 nedelje upalim klasičan pa detaljno usisam. Prašine je više kada je grejna sezona, ali i paučine pa to barem jednom sedmično opajem. Jedno vreme sam imala u ormanima one male dodatke za teranje moljaca koji imaju jak miris vanile pa su ok miriše cela soba, a u dnevnoj samo nešto umereno i blago, nekada mi i smetaju ako se pomešaju pa su mi ok one sveće koje jako lepo mirišu i kada su ugašene, a osveživači nikako