"CIRKUS"

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dodala bih ja, nego kad je Miki azurirao, ja obrisala sifre.
Nego bih zamolila osobu koja se klonirala da obrise svoj post u kojoj glasa i da se ne bruka. :-)

jadno :roll::roll:

@divlja
ima i josh takvih primera,ispod tvog posta,kao ona cicikamacika ili kako se vec zove.....nazalost,nekima je to neophodno da bi im slika dobila koji poen....:roll:

Dokle će u ovoj zemlji vladati lažni moral, korupcija i mito...mislite da preuveličavam...eto nekom je stalo čak i na ovom nivou da namešta. Trebalo je uvesti još neke tačke u pravilima, npr, da nemogu da glasaju članovi koji su učlanjeni nakon početka takmičenja...

Dokle će u ovoj zemlji vladati lažni moral, korupcija i mito...mislite da preuveličavam...eto nekom je stalo čak i na ovom nivou da namešta. Trebalo je uvesti još neke tačke u pravilima, npr, da nemogu da glasaju članovi koji su učlanjeni nakon početka takmičenja...

e kada sam ja to pricao svi su bili protiv...

Ne kapiram sto sam stavila ovoliko dana za glasanje, verovatno sam se zeznula. Mislim zeznula sam se sigurno. :mrgreen:
Ako se slazete da sracunam veceras?

Prvo mesto- 045 Djole- 19 poena:

dsc04066b1sg8.jpg

Drugo mesto 041 Fibi 13 poena

Trece mesto- 023divlja 12 poena:

walk02malaeq5.jpg

ostale fotografije:

divlja 03- 10 poena
Mili 031- 6 poena
Lalaaa 021-6 poena

5 poena imaju fotke:

030 mili
044 Djole
026 ghost
042 chuncha
034 Lala

4 poena:

033 bakyy
054 xia

3 poena:

039 anaboj

2 poena:

032 bakyy
055 xia

1 poen:

043 chuncha

Poeni dva klona i dragantaura nisu uracunati. Ako neko zeli nek proveri, moguce su sitnije greske.

Cestitamo pobedniku i cekamo novu temu! :D

Back