Cipovanje ljudi je u toku

Nedavno sam čitao da pacovi sa ugrađenim mikročipom mogu da pronađu i najmanju i najskriveniju (u bilo kakvom uglu) količinu eksploziva.

Nažalost metoda se ne može praktično primeniti jer se takav čip ne može očitavati bežično!

Zavisi koji i kakvi čipovi! Na otvorenom da.

Ovde se govori o čipovima ugrađenim ispod kože. Mikro i nano čipovi ugrađeni ispod kože ne mogu da se očitavaju spolja. Bar danas.

Моје куче има чип испод коже који се бежично очитава, И то је законска обавеза за свако куче. Тај чип му је уграђен још пре пешес година.
Ти си мало испао из токова колко видим

Моје куче има чип испод коже који се бежично очитава, И то је законска обавеза за свако куче. Тај чип му је уграђен још пре пешес година.

A zamisli kakvih tek cipova ima za ljude, a koji su jos vojna tajna mocnih zemalja!?

Mozda neko od nas nosi u sebi cip a da toga uopste nije ni svestan?

Mozda neko od nas nosi u sebi cip a da toga uopste nije ni svestan?
Svako nosi u sebi nešto nesvesno, ali to nije čip!

Čak i da nosimo bilo kakve čipove sa sobom (ne u sebi!) bilo bi to mnogo manje opasno od predrasuda koje mnogi imaju. Pri tome ne mislim na bilo kakvo ubeđenje vezano za temu o kojoj govorimo, niti na čipove na bilo način.

(Svi imamo predrasude. Samo su neke bezopasne a neke itekako opasne!)

Jedno pola veka. :lol:
Kada budem video to kuče sa čipom ispod kože koji se bežično očitava, složiću se s tobom.

Koliko znam životinje se čipuju tako što im se prikači čip spolja.

Sve druge priče zasnovane su na SF Stivena Spilberga.

Kada budem video to kuče sa čipom ispod kože koji se bežično očitava, složiću se s tobom.

Koliko znam životinje se čipuju tako što im se prikači čip spolja.

Sve druge priče zasnovane su na SF Stivena Spilberga.
Брате где ти живиш? Изгледа да немаш куче, или га ниси вакцинисао против беснила.
Чип се уграђује испод коже.
Мој комшија то није знао па бацио куче које му више није потребно у друго село. Неко нашао куче свидело му се и хајде да га вакцинише, Том приликом ветеринар очита да куче има чип и да је вакцинисано. Позову нашег ветеринара и овај дође да пита шта је са кучетом. Комшија каже да је нестало и кад му је ветеринар рекао да је нађено и да људи желе да га задрже он се сложио и на томе се прича завршила. Моје куче је чиповано и нема никакав чип споља.
Позовеш ти неког ветеринара па се мало распиташ кад већ нама не верујеш.

Позовеш ти неког ветеринара па се мало распиташ кад већ нама не верујеш.
Dobro, raspitaću se.
Bude li se pokazalo kao tačno odmah ću napisati ovde da si u pravu.

Proverio sam. U pravu si!
Ipak i dalje ostajem skeptičan jer stoji i ovaj podatak: "Код са чипа се чита једноставним превлачењем детектора изнад коже са леве стране врата." što i dalje znači da neko daljinsko očitavanje nije moguće.

Poslednja izmena:
Tačno!
Ne znam ni deseti deo onoga što je prikazano u SF filmovima. Ali to i dalje ostaje u njima.

Е тај рад СФ филмови и Треће око. :ok:
Не треба њима никакав чип све док могу манипулисати неуким масама. ;)

- - - - - - - - - -

Dobro, raspitaću se.
Bude li se pokazalo kao tačno odmah ću napisati ovde da si u pravu.

Proverio sam. U pravu si!
Ipak i dalje ostajem skeptičan jer stoji i ovaj podatak: "Код са чипа се чита једноставним превлачењем детектора изнад коже са леве стране врата." što i dalje znači da neko daljinsko očitavanje nije moguće.

:hahaha: па јел ово могуће? :hahaha:

Čipovanje neće biti obavezno,
kao što i danas cigane čergare niko ne tera da imaju lk.

Čak nemaju ni registrovana vozila,
voze bez dozvole,
noću bez farova ...

Dakle ko neće - ne mora !

Sa druge strane ko hoće napredovanje u civilizovanom društvu,
kao i danas,
biće neophodno da se totalno preda udruženju civilizovanih ljudi - državi !

Kao primer navešću poplavu kupljenih diploma.

Gde god dođeš pitaju
- A ko si ti ?
Ne možeš reći
- Ja sam pametan i inteligentan,
Jok !
Traže se dokazi, diplome, medalje, stigme ...

Ha, sad sam se setio !

Postaviću na psihologiji temu
da li biste učestvovali na forumu,
da je avatar vaša prava slika,
a vaš nik - vaše pravo ime i prezime !!!

Neka nam to bude pravi pokazatelj ko bi prihvatio čipovanje
i odsustvo privatnosti.

Poslednja izmena:

Back