Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...nokte na nogama uvek mazem nekom neutralnom bojom bas da ne bih morala da se uskladjujem...ne dopada mi se kad na nekom vidim
ne namazane nokte na nogama, kao sto mi se ne dopada ni ovo sto rece Troja...katastrofa ziva, to mi je cisto seljacenje...

...nokte na nogama uvek mazem nekom neutralnom bojom bas da ne bih morala da se uskladjujem...ne dopada mi se kad na nekom vidim
ne namazane nokte na nogama, kao sto mi se ne dopada ni ovo sto rece Troja...katastrofa ziva, to mi je cisto seljacenje...

nenamazani, tj. nenalakirani nokti na nogama deluju onako... ne neuredno, ali ko da te baš briga :D
a ništa gore nema od noktiju koji su toliko pušteni, da izgledaju ko orlovske kandže :neutral:

post-515-1196127666.jpg

oćemo novu temu za nokte na nogama, pedikir...? :D

Poslednja izmena:
nenamazani, tj. nenalakirani nokti na nogama deluju onako... ne neuredno, ali ko da te baš briga :D
a ništa gore nema od noktiju koji su toliko pušteni, da izgledaju ko orlovske kandže :neutral:

oćemo novu temu za nokte na nogama, pedikir...? :D

...ne razumem, ja rekoh da ne volim kad su nokti ne namazani (ne nalakirani kako god)...nikad mi nisu zapusteni,
ne volim duge nokte na nogama takodje...
...sta sam rekla, a da nisam odgovorila na pitanje...???

...pedikir uvek, ko moze radi kod kuce...ko ne moze plati....

...ne razumem, ja rekoh da ne volim kad su nokti ne namazani (ne nalakirani kako god)...nikad mi nisu zapusteni,
ne volim duge nokte na nogama takodje...
...sta sam rekla, a da nisam odgovorila na pitanje...???

...pedikir uvek, ko moze radi kod kuce...ko ne moze plati....

:eek:
pa ništa :eek:

samo sam se nadovezala da nenalakirani ne moraju da deluju zapušteno (ako realno nisu), samo mogu da odaju utisak da je vlasnica nezainteresovana za njih... nismo se razumele

:eek:
pa ništa :eek:

samo sam se nadovezala da nenalakirani ne moraju da deluju zapušteno (ako realno nisu), samo mogu da odaju utisak da je vlasnica nezainteresovana za njih... nismo se razumele

...izgleda, da nismo, posto nigde ne napisah da mi se dopadaju pusteni nokti na
nogama, naprotiv...cak i kad su nokti fino i uredno sredjeni bez obzira da li na rukama
ili nogama, uvek izgledaju lepse kad su bar nekim neutralnim lakom namazani...:ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back