Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni su lepe one teget sa pufnom:) Ako volis farmerke, onda mi nekako teget bas idu. Izgledaju zanimljivije nego crne i idu uz sve boje...

...i meni su te sa pufnom prvo privukle paznju, nekako su mi neobicne, a opet i zenstvene.....volim farmerke..al nije to samo pitanje volim li ih, vec su mi ko kafa 3u1,
mogu uz sve i svasta, za raznorazne prilike, traju dovoljno dugo....i tako mogla bih da nabrajam do sutra :D

Jao, pa meni su sve preslatke i nijedne bapske - je l to znači da sam starmala? :D

ozbiljno, super su mi cipelice... one sive s pufnom bih i ja nosila a sve ostale bih opušteno dala mami i mislila da je mačka u njima. :)

..dva para su 5.000....imaju crne sa pufnom..a od ovih drugih sive i crne...

..tako da mi se cini da cu uzeti samo sive, trebaju mi uz jednu tasnu, a i dosta garderobe mogu
da ukopim uz sivo....a za crne cu da razmislim jos...i jedne bi u ovoj situaciji zavrsile posao...:)

...hvala devojke...nekako mi lakse kad se malo konsultujem....

...pitanje za drugarice forumasice...da li biste za ova dva para cipela,
bilo koja boja..mada se meni dopadaju sive sa prve slike, i braon sa
druge.....dale 5.000 dinara....???/

...kako vam izgledaju...:think:

...visina stikle je 8cm...

Affro, ja ne vidim sliku :confusedL

Hvala affro. Lepe su i jedne i druge, sa buckicom mi deluju zanimljivije a sa snalom klasicnije. Sa buckicom su mi za nijansu simpaticnije :)
..uzalud sada i meni su te sa buckicom bile nekako simpaticnije, ali ih ima samo u crnoj boji, ja htela sive....a ovih sa snalom ima sivih i crnih, a ja sam od njih htela braon...idem sutra da
probam...pa cu tek tamo znati sta cu....

...da napisem ovde..bila danas i razocarala se....slike su obradjene u fotosopu, pa cipele izgledaju lepo..inace su katastrofa ziva, i na oko,
a o udobnosti nema ni u...to je nesto najgore u sta sam stavila nogu u posledjnih par godina....

e, kad smo već kod sandala, ide leto, pa sam htela da vas pitam sledeće... kako lakirate nokte na nogama? da li usklađujete boju sa rukama, ili imate jednu omiljenu ili kako? ili ih uopšte ne lakirate?

Ja imam uvek namazane u neku jaku boju, to mi standardno i leti i zimi. I ne uskladjujem.
Ja sam malo istirpvana po tom pitanju i nelakirani nokti, narocito sa sandalama mi izgledaju zapusteno. A tek trend poslednjih godina- sto puste nokte na nogama, pa namazu french, to mi je :bljak:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back