Dakle...ako ste zavrsili sa tim ko nosi sta, koliko to kosta, zasto se to nekom dopada a nekom ne, koliko su cipele koje je postavila ugbr i ove koje nosi bejb "slicne" , o tome da li se ovde cmacemo, podrzavamo, uvek i samo osporavamo,kai i jesam li ja diplomata ili Sizika .....molim vas da se konacno odlepite od toga sto je ostalo iza i krenete dalje.
Za ovih 212 strana svasta se desavalo....imali smo raznoraznih sukoba misljenja, otvarali smo i zatvrali temu, pa je opet otvrali al smo do sad nekako uvek isle dalje ...sad mi se nesto smucilo da svakih 50 strana ponavljam sta je tema i da sugerisem na primirje. Cipele treba da budu nesto sto cipelomanke spaja a ne razdvaja. Ako imate tu ljubav u sebi prema cipelama ma koje vrste onda valjda imate ljubavi i za sve druge zene koje vole cipele ma koje vrste. Ili ja mozda gresim??
Diplomatski vam kazem ( a duduk sta kazes na moju parlamentarnost ???

) prekinite da se raspravljate o ukusima i da trazite potvrdu sebe na ovoj temi , jer je necete naci.
Kao sto je necete naci ni na Sta nosim danas , ni na nizu drugih slicnih tema.
Potvrdjujte se pamecu i dobrom energijom a oblacite i obuvajte sta vam volja .
Ujedno prekinite da se bunite sto ste osporavane jer to je nesto cemu ste otvorile vrata cim ste okacili sliku na forum.
E tako....ako smo i to zavrsile ...hocu da vam se pohvalim.
Poslusala sam Afroditu i svratila tamo gde me je poslala.
Dakle obuca Zigi, Banovo brdo....desetine starih i zastarelih modela ali medju njima jedno 5 vrlo modernih i dobrih.
A cene korektne.
Probala sam cipele kakve zelim, nisam im nasla ni jednu zamerku, i danas ce mi doneti par koji cu kupiti.
Kozne su , dole je guma, izgledaju lepo i kostaju 4800 din sto je vrlo razumna cena za koznu cipelu danas.
Slika veceras ili sutra.
Pored njih kao uzorak stajale su cipele koje mi se takodje dopadaju i ima bas moj broj sad samo ostaje nejasno hoce li mi ih prodati jer nemaju cenu a nece ih ni raditi.
Jako sam srecna i hvala ti afro.