Pa kako nije smesno....
Sve je OK dok neko ne napise da ima para i da kupi ono sta zeli...
Ja postavim slike sa deset novih pari cipela,sve neki bzvz komentari...
Devojka napise da je platila cipele 200e...nema komentara...
A ugbr postavi YSL slike iz prodavnice,sa sve kutijama,isti model u 3 boje...i svi pocnu da balave i uzdisu....
Nisam vam ja kriva sto vam se svidjaju YSL,a nemate pare da kupite ove od 200e,ili kao moje od 20-30e...(cena je niska s razlogom)....

ovo nije tema na kojoj se dokazujemo, kritikujemo , pljujemo.
Al kad si vec resila ....ajd da ti kazem.
Meni se ne dopadaju NI JEDNE TVOJE CIPELE , isto kao sto mi se ne dopadaju NI JEDNE kojim se ponovila cicak, isto kao sto mi se ne dopada VISE OD POLA onih koje okaci UGBR. Ali....ukusi su razliciti a tema je otvorena za sve ukuse.
Nije nicije da sudi i da komentarise , ako vam nije jasno sta je tema uvek mozete da se vratite na prvi post u kome sve lepo pise.
Cena cipela ne odredjuje kvalitet ni udobnost.
Ime proizvodjaca jos manje.
Mene iskreno bas zabole dal nosim Lobutina ili mub , vodim se time da mi se cipela svidja i da me ne zulja, da mogu u njoj da provedem 12 h setajuci i da ne odpadnem.
Isto kao sto me bas zabole koliko je koja od vas platila svoje cipele ,nit ce velika cena da me fascinira da mislim lepse o vama nit ce mala da vas sroza u mojim ocima. Sudim o vama na osnovu onoga sto napisete i energiji koju nosite a ne na osnovu toga koliko ste se isprsile za cipele niti kakve su vam na nogama.
Nema tih cipela koje ce da porave glupost i losu energiju...to znam iz sopstvenog iskustva.
Zato za tebe i ostale vazi ....komentare o ruznoci, lepoti, ceni cipela mozete da dajete iskljucivo ne vredjajuci druge ucesnike na temi ....ako tako mozete da komunicirate u redu je , ako ne mozete sto se mene tice ne morate da dolazite u ovo carstvo uopste.
Nadam se da smo se razumele !
Cicak ...u zdravlje da nosi te svoje cipeliske ...Oko njih se sigurno ne bi pobile .