Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E takve je gledala i Mirka.

Kostale su 80-ak eura. Posto si ih ti platila obzirom da su snicene?

Da da to su te :)
Kostale su 9100 .
Sada na rasprodaji 4900.

Odlican ulov .
Za te pare greota je bilo ne kupiti ih pa makar da stoje :mrgreen:

Isti model ima i nova jesenja kolekcija samo u tamno ljubicastoj boji i u crnoj.
Ja sam se dvoumila izmedju ljubiacaste i te boje bele kae pa na kraju nisam kupila ni jedne. Ubite me ako znam zasto.

Da da to su te :)
Kostale su 9100 .
Sada na rasprodaji 4900.

Odlican ulov .
Za te pare greota je bilo ne kupiti ih pa makar da stoje :mrgreen:

Isti model ima i nova jesenja kolekcija samo u tamno ljubicastoj boji i u crnoj.
Ja sam se dvoumila izmedju ljubiacaste i te boje bele kae pa na kraju nisam kupila ni jedne. Ubite me ako znam zasto.

E pa i one moje čizme - u njima etiketa 7500, ispod još jedna 8100... samo što ih nisam ranije videla pa ne mogu da se kladim da su stvarno toliko koštale ili je u pitanju marketing...:roll:

Da su takve cene uvek... to bilo bilo super...
Ovde ni kad snize, nikad ne budu toliko...

Pre neki dan sam kupila majicu za 1700din na sniženju, a prava cena joj je bila 5800... zamisli to... deranje...

Cijene cipela u ex Yugoslaviji su definitivno uzasno (krvolocno) visoke.
Po nekad pomislim da cijenu odredjuje visina potpetice.
No dobro sto da se radi...Covjek je primoran da kupuje po toj cijeni koju ima pa kad dodje snizenje onda budu kao poklonjene.

ps
Bolje da nisu jeftine. I ovako imamo gomilu tako da smo deficitarni sa prostorom za skladistenjem istih.
Nego...

E pa i one moje čizme - u njima etiketa 7500, ispod još jedna 8100... samo što ih nisam ranije videla pa ne mogu da se kladim da su stvarno toliko koštale ili je u pitanju marketing...:roll:

E a realno ne vrede vise odonog sto si platila.
Kao ni moje ljubicaste.
Prva cena oko 12 000 :eek: :confused: :roll:
Zadnja 3700.
Realna 3000.

Pazi antilop cizma za 8000-12 000 ....ma idi bre !

Bas mi je drago sto si ih ulovila, ja danas zvala nema ih vise. Tj plavih nema .
Ako neko zeli evo info od danas - imaju jedne plave br 36 u Merkatoru :)

E a realno ne vrede vise odonog sto si platila.
Kao ni moje ljubicaste.
Prva cena oko 12 000 :eek: :confused: :roll:
Zadnja 3700.
Realna 3000.

Pazi antilop cizma za 8000-12 000 ....ma idi bre !

Bas mi je drago sto si ih ulovila, ja danas zvala nema ih vise. Tj plavih nema .
Ako neko zeli evo info od danas - imaju jedne plave br 36 u Merkatoru :)

To je živa istina! Pa koja je fora da se cena snizi 4x? Onda se osetiš ko ovca, a ja najviše na svetu mrzim da budem nasamarena! :rtfm: :evil:

Bile su toliko jeftine da nisam mogla da ne kupim , i super ce mi ici na farmerke.

2a9yxr5.jpg

1zck2tl.jpg

qrdj4x.jpg

Plavih cizmica ima u Ns , cekaju mene još sutra .
Izvesticu vas o uspehu moje akcije il ovako :) il ovako :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back