Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mhm... Ne XDDDD, meni odgovara tu negde....oko 46-47. XDDDDDDDD

...U tom slucaju, ovakve modele ces tesko naci kod drugih proizvodjaca koji prave slicne modele, ali kao deo zenskih kolekcija, do broja 41...Zato sam i ostavila link zvanicnog site-a na kojem mozes pronaci adrese prodavnica koje prodaju UGG u nekoj susednoj zemlji (u Beogradu i Srbiji ih nema) i imaju u ponudi musku kolekciju...

...Izvinjenje i hvala na informaciji...Rukovodila sam se zvanicnim UGG site-om, na kojem nema podataka o ovlascenim prodavnicama njihove robe u Srbiji, za razliku od zemalja u okruzenju...Pretpostavljam da site nije azuriran ili prodavci UGG programa u Srbiji ne spadaju u zvanicno ovlascene...Nadam se da ce info biti od koristi @SlAyEr_KiD 333 i da navedene radnje imaju musku ponudu...
smile1.gif

...Izvinjenje i hvala na informaciji...Rukovodila sam se zvanicnim UGG site-om, na kojem nema podataka o ovlascenim prodavnicama njihove robe u Srbiji, za razliku od zemalja u okruzenju...Pretpostavljam da site nije azuriran ili prodavci UGG programa u Srbiji ne spadaju u zvanicno ovlascene...Nadam se da ce info biti od koristi @SlAyEr_KiD 333 i da navedene radnje imaju musku ponudu...
smile1.gif

Pre neki dan sam u DC prošla pored N Fashiona i videla među ostalim brendovima natpis UGG, i setila se da ih nije bilo u Srbiji, zato su mi zapali za oko. Nisam ulazila unutra tako da nemam pojma da li ima muških modela. ;)

Želim da obavestim sve ljubitelje cipelica koji su takođe i ljubitelji ove teme, da je ona napunila četiri godine i premašila broj postova predodređen za zatvaranje.

Ali, ne brinite, na njenom mestu će biti nova, pod istim nazivom i iste sadržine, zamišljena u maniru autorke čija je ideja bila. :)

Vidimo se na novom, starom terenu, u našim omiljenim cipelicama, naravno! ;) :kiss:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back