Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
...za Rumenka koji ce te posle zajedno da lizete.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E to Buki... to je poenta... nekima je 20 din vrhunac razmisljanja i gledanja na svet....bundeva:uzeti joj dvajes dindzi![]()
Banshee:aleksej nikad se mi necemo sloziti...avaj :sad:![]()
odo odma da se bacim sa savskog mosta,vidim da nemam nikakve sanse kod tebe :sad:
zbogom zivote,biJo si surov prema meni....odo da obujem martinke da lakse potonem na dno...
frozen1982.:Nemoj!Jos ima nade!Sprzi kosu u svetlo plavo,obuci minic i tange,pretrpaj lice sminkom.......i ja se nadam,Aleksej ce da razmisli.
Prolećem vodjena:Da, upravo sam na to mislila.
Izgleda su samo Lupam i R shvatili temu.
Kako ne razumete, nije stvar u 350 eura , namerno sam stavila takvu cifru. Stvar je u tome zeleti nekog da usrecimo do koga nam je stalo.
Mnogi muskarci znaju samo da pricaju, tipa- ja tebe toliko volim, sve bih dao za tebe, i svoj zivot i poslednju paru.Medjutim, bas takav ne zna ni jednu ruzu da pokloni,pa ni za rodjendan.
Cipele su bile samo primer. Nije stvar u tome sta cemo nekom pokloniti (napraviti ili kupiti) vec nasa spremnost da zrtvujemo sebe, svoje vreme ili novac u ime svojih osecanja.
Primetila sam da su mnogi spominjali vremenski period koliko su to dvoje u vezi. Zar vi ne verujete u ljubav?
Zar se prave ljubavi ne dogadjaju brzo, neocekivano.
Ja sam npr bila odusevljena time sto je neko ucinio za mene. Poznavali smo ne toliko dugo, ali smo mnogo znali jedno o drugom. Nas drugi izlazak.... Kako smo samo oboje zeleli da nam se usne spoje.... Ne mogu opisati kako sam se osecala kad smo se poljubili. On me je odvezao do kuce i stavio mi nesto u ruku. Nisam mogla da verujem. Poklonio mi je CD muzicara kojeg izuzetno cenim.
Mozda, ova prica bas ne odgovara ovoj temi, ali .... Zelela sam samo reci da nije stvar u materijalnoj vrednosti poklona koji dajemo, vec u nasoj spremnosti da dodjemo do neceg sto ce nama dragom oku darivati bezgranicni sjaj i srecu(iako mozda to deluje tesko)
Kad_LupimLupim:Vidi zemljace... ti si ono cist tehnicar, kako ja to definisem, cisto tehnicki gledas na stvari i vezu. I to je ok, ja postujem, to je jedan way of life, tebi tako odgovara... ok, picis i uzivas. Kako se postavis tako je i imas... Jbga, meni to tako ne odgovara, ja tako ne funkcionisem... zato mojne te fore kakvo proseravanje i sl. Iskreno meni je malo zao sto nikad nisam bio cist tehnicar i ziveo za jednu prostu stvar... bar neko vreme.
Kad_LupimLupim:Vidi zemljace... ti si ono cist tehnicar, kako ja to definisem, cisto tehnicki gledas na stvari i vezu. I to je ok, ja postujem, to je jedan way of life, tebi tako odgovara... ok, picis i uzivas. Kako se postavis tako je i imas... Jbga, meni to tako ne odgovara, ja tako ne funkcionisem... zato mojne te fore kakvo proseravanje i sl. Iskreno meni je malo zao sto nikad nisam bio cist tehnicar i ziveo za jednu prostu stvar... bar neko vreme.
anakin:ma tema je retardirano postavljena...ona ulazi, pita i samo spusta glavu...oh...jadna mala Pepeljuga, nema ni 350e za cipele...
fuj...
anakin:ma tema je retardirano postavljena...ona ulazi, pita i samo spusta glavu...oh...jadna mala Pepeljuga, nema ni 350e za cipele...
fuj...
Ovo je jedini deo tvog posta koji mi je simpatičan.Kad_LupimLupim:Za sve ostalo tu je Master Card 8)