Cipelice vase pepeljuge

Banshee:
aleksej nikad se mi necemo sloziti...avaj :sad: :cry: :cry:

odo odma da se bacim sa savskog mosta,vidim da nemam nikakve sanse kod tebe :sad:

zbogom zivote,biJo si surov prema meni....odo da obujem martinke da lakse potonem na dno...

Nemoj!!!! Bre!

frozen1982.:
Nemoj!Jos ima nade!Sprzi kosu u svetlo plavo,obuci minic i tange,pretrpaj lice sminkom.......i ja se nadam,Aleksej ce da razmisli.

Eti vidis sta ti covek kaze... :lol:

Prolećem vodjena:
Da, upravo sam na to mislila.
Izgleda su samo Lupam i R shvatili temu.

Kako ne razumete, nije stvar u 350 eura , namerno sam stavila takvu cifru. Stvar je u tome zeleti nekog da usrecimo do koga nam je stalo.
Mnogi muskarci znaju samo da pricaju, tipa- ja tebe toliko volim, sve bih dao za tebe, i svoj zivot i poslednju paru. :) Medjutim, bas takav ne zna ni jednu ruzu da pokloni,pa ni za rodjendan.
Cipele su bile samo primer. Nije stvar u tome sta cemo nekom pokloniti (napraviti ili kupiti) vec nasa spremnost da zrtvujemo sebe, svoje vreme ili novac u ime svojih osecanja.

Primetila sam da su mnogi spominjali vremenski period koliko su to dvoje u vezi. Zar vi ne verujete u ljubav?
Zar se prave ljubavi ne dogadjaju brzo, neocekivano.

Ja sam npr bila odusevljena time sto je neko ucinio za mene. Poznavali smo ne toliko dugo, ali smo mnogo znali jedno o drugom. Nas drugi izlazak.... Kako smo samo oboje zeleli da nam se usne spoje.... Ne mogu opisati kako sam se osecala kad smo se poljubili. On me je odvezao do kuce i stavio mi nesto u ruku. Nisam mogla da verujem. Poklonio mi je CD muzicara kojeg izuzetno cenim.

Mozda, ova prica bas ne odgovara ovoj temi, ali .... Zelela sam samo reci da nije stvar u materijalnoj vrednosti poklona koji dajemo, vec u nasoj spremnosti da dodjemo do neceg sto ce nama dragom oku darivati bezgranicni sjaj i srecu(iako mozda to deluje tesko)

Dobar izgovor ;)

Kad_LupimLupim:
Vidi zemljace... ti si ono cist tehnicar, kako ja to definisem, cisto tehnicki gledas na stvari i vezu. I to je ok, ja postujem, to je jedan way of life, tebi tako odgovara... ok, picis i uzivas. Kako se postavis tako je i imas... Jbga, meni to tako ne odgovara, ja tako ne funkcionisem... zato mojne te fore kakvo proseravanje i sl. Iskreno meni je malo zao sto nikad nisam bio cist tehnicar i ziveo za jednu prostu stvar... bar neko vreme.

Vidis stav mi se svidja....... 8)

U oravu si, mada mi stvarno dleuje da si malo pretereo;)...

Ja uzivam da kupujem poklone mojoj bebici a ona kao i vecina zena voli da ih dobija i tu nema nista lose, to je ok. Tu se radi o stvarima razlichitih cena u zavisnosti od trenutne finansijske situacije koja najcesce i nije na zavidnom nivou. Ali "dobar" poklon ne mora biti i skup, chak sta vishe .. Tu dolazimo do losih stvari vezanih za ovu temu, kada je nekoj devojci prvenstveno stalo do vrednosti poklona koji ce dobiti(njegove cene), umesto da srecu pricinjava osoba koja je kupila poklon i sama paznja izrazena na taj nachin.

Bez ikakvih problema, ako ce nju uchiniti srecnom. Josh ako malo popijem...
68694.jpg

Sama kupujem cipelice. To je ritual i ne dozvoljavam da mi se bilo ko mesa. Inace, vazi i za ostalu garderobu, kupujem sama (naravno, osim ako dobijem nesto na poklon za rodjendan ili sl.). Ali, sad decko da mi kupuje cipele ili garderobu.... nikad ne bi trazila ni ocekivala.... to mogu sama. Bolje da te parice potrosi na zajednicko uzivanje i na sebe, naravno.

Kad_LupimLupim:
Vidi zemljace... ti si ono cist tehnicar, kako ja to definisem, cisto tehnicki gledas na stvari i vezu. I to je ok, ja postujem, to je jedan way of life, tebi tako odgovara... ok, picis i uzivas. Kako se postavis tako je i imas... Jbga, meni to tako ne odgovara, ja tako ne funkcionisem... zato mojne te fore kakvo proseravanje i sl. Iskreno meni je malo zao sto nikad nisam bio cist tehnicar i ziveo za jednu prostu stvar... bar neko vreme.

heheh...dobro de osmeh ponekad vredi vise od novca...
ali ajde lup reci da bi potrosio celu platu i jos pozajmio novac da bi devojci kupio poklon i imao leba da jedes tog meseca da bi video osmeh na licu svoje voljene zbog njenih novih cipela i paznje koju si joj pokazao tim gestom? ajde bar da je nesto drugo u pitanju, vece afektivne vrednosti, pa i da razumem ali cipele...ta mante me molim vas..

to sto neko kupuje poklone u skladu sa svojim materijalnim mogucnostima je sasvim drugi scenario i savrseno je normalno.

Kad_LupimLupim:
Za sve ostalo tu je Master Card 8)
Ovo je jedini deo tvog posta koji mi je simpatičan.
Ostalo je malo ljigavo... mislim, ako bih i pokušala da se udubim u ovu temu,
u kojoj neki nesrećnik treba da pljune 350 eura za odevni predmet svoje drage,
a to mu premašuje platu...
ma ne, ne mogu da se udubim u tu budalaštinu. :?

Back