- Poruka
- 29.459
Postoje ljudi koje pali da zene golicaju narocito po tabanima. To je fetis knismofilija.
takvog bih isutirala do smrti. bolje on, nego meni da stane cuka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoje ljudi koje pali da zene golicaju narocito po tabanima. To je fetis knismofilija.
Ja obožavam. Da mogu i čizme bih takve nosila.Ja takodje ne volim obuću sa otvorenim prstima.
A viđi ovu scenu.kad sam povredila prednji ukrsteni ligament, isla sa mamom po nove uloske u rudo. i tamo nekom klincu roditelji preuzeli i obuli korektivne cipelice. ono jadno dete vristi, udara nogicama, oce da ih izuje. kaze meni mama- tako isto si i ti. mislim se ja sto maltretirate to dete, i onako nece pomoci nista, evo ja zivi dokaz.posle toliko korektivnih cipela, vezbi i peezdarija tabani su se razvili kako su hteli. posebno sam mrzela sto su me terali da hodam bosa po sljunku, ja mrzim da hodam bosa i dan danas. u stvari ja mrzim cak i otvorenu obucu tipa sandale, plasim se da ne povredim prste i da me nesto ne ubode, neki ekser, staklo ili slicno, moja stopala su najbezbednija u onom sto bi moja baba nazvala bakandze.
inace, ja sam svuda golicljiva,narocito na tabanima, mislim da kad bi me neko muci golicanjem da bih dozivela infarkt.![]()

Odlične su baš. Gde reče da si ih kupila?
Dobila sam ih juče na poklon za rođus!Odlične su baš. Gde reče da si ih kupila?
Ове чак ни мени која не волим патике нису лоше. Али оне штикле... Стварно куку...

Пази што Метла лајкује, а како је кренула, догодине на ДВВД ето је у томеI lele!

Svekrvu lajkuje, mnogo se švaleriše ovih dana pa se umiljava svekrviПази што Метла лајкује, а како је кренула, догодине на ДВВД ето је у томе![]()